Άρης Μικροχωρίου – Α.Ο. Πανδραμαϊκός 0-0: Ισορροπημένο παιχνίδι και δίκαιη ισοπαλία

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο Μικροχώρι μεταξύ του τοπικού Άρη και του Α.Ο. Πανδραμαϊκού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι με αυτή την ισοπαλία έφτασαν τους 4 βαθμούς χωρίς να δεχτούν γκολ στο γήπεδο τους από έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο όπως στο 3-0 με την Χωριστή και από την άλλη ο Πανδραμαϊκός παραμένει αήττητος αλλά οι 3 ισοπαλίες σε 4 αγώνες τον έχουν κρατήσει μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα

Όπως αναφέραμε και στον τίτλο, το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς τις πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξουδετερώνονται.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους σε ωραία προσπάθεια του Τόπι και σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς άλλαξαν στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Νίκο Παρασκεούδη να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Τόπι των γηπεδούχων για σκληρό μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού με τους γηπεδούχους να κάνουν λόγο για αυστηρή απόφαση.

Παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ο Πανδραμαϊκός δεν μπόρεσε στο β’ μέρος να βρεί διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα του Μικροχωρίου με πολύ καλά τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις οι γηπεδούχοι κάλυψαν τον παίκτη λιγότερο και έτσι φτάσαμε στο δίκαιο τελικό 0-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Γιώργο Χατζηνάκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Ζήσης, Γκαμότσος, Βαβάτσης(78’ Βασιλειάδης), Ματσίνης, Κοσκερίδης, Δαφνάκης(69’ Γεωργιάδης), Τόπι, Τουμαντζίδης Ανέστης(46’ Χιντζίδης), Αλεξιάδης(46’ Μπαϊρακτάρης), Μπραζιώτης(85’ Τσίτσος).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο. (Γιώργος Λάλας):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης, Μιχαηλίδης, Πετρίδης, Περσιανλής(84’ Ζυρινίδης Γιάννης), Παπαδόπουλος(57’ Κωνσταντινίδης), Τσακίρης(63’ Μουρατίδης), Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *