Προσοτσάνη Γ.Σ. – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-2: Χιτσκοκικό φινάλε με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή στην εκπνοή με σφραγίδα Μασκαλίδη!!!

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής διεξήχθη στο γήπεδο της Προσοτσάνης, με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού να παίρνει μεγάλο διπλό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!!

Σίγουρα προβληματισμός για την Προσοτσάνη που γνώρισε την 3η ήττα της σε 3 αγώνες εντός έδρας, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που με πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της χρονιάς με 3 νίκες και 1 ισοπαλία φιγουράρουν με δύο συγκατοίκους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του ματς η Προσοτσάνη μπήκε ιδανικά στο ματς και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσσου προηγήθηκε μόλις στο 7’.

Μέτριο ματς από τη Νέα Αμισό στο πρώτο μέρος, με την Προσοτσάνη να προσέχει τα νώτα της και να έχει μια καταπληκτική ευκαιρία με τον Παυλίδη να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στο β’ μέρος η Νέα Αμισός προσπάθησε να πιέσει, η Προσοτσάνη «πάγωνε» τον ρυθμό και φαινόταν πλησιάζοντας προς το τέλος του ματς ότι αγγίζει την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Οι αλλαγές του Γιώργου Πολυχρονίδη όμως αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από χρυσές μια και οι Καλλιονίδης αλλά κυρίως Ευαγγελίδης και Μασκαλίδης άλλαξαν όλη την ιστορία του ματς.

Προηγήθηκε η αποβολή του Ρούσσο με 2η κίτρινη κάρτα και φτάσαμε στο 94’ όπου ο Ευαγγελίδης τροφοδότησε από αριστερά τον Μασκαλίδη που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 και 5 λεπτά μετά φάση καρμπόν από την αριστερή πλευρά με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τον Μασκαλίδη μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς να πετυχαίνει 2ο γκολ και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.

Ωραία εικόνα του ματς στο φινάλε η αγκαλιά των δύο προπονητών, μελανό σημείο τα επεισόδια και η γενική σύρραξη στο φινάλε με αντιδικίες και μεταξύ των ποδοσφαιριστών, εικόνες που δεν θέλουμε να βλέπουμε στα ερασιτεχνικά μας γήπεδα και που είχαν ως αποτέλεσμα και δεύτερη αποβολή για την Προσοτσάνη του Άρη Τσακμακίδη μετά την λήξη του αγώνα, όπως και του παράγοντα της Προσοτσάνης Λευτέρη Κερασίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Γιάννη Τοπαλίδη και Θόδωρο Μαμσάκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Κυριάκος Καρύπης):

Αβραάμ, Ματζιάρης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Παναγιώτου Χρήστος(84’ Αστερίου), Παυλίδης, Μωυσίδης(64’ Γεωργιάδης), Ρούσσος, Λάμπρου(84’ Καλαϊτζίδης), Τσακμακίδης Κώστας(53’ Κουμπάκης), Παναγιωτίδης(53’ Τσακμακίδης Άρης).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης, Σουμπάκης(79’ Γρηγοριάδης Παντελής), Ιωσηφίδης, Φερσιζίδης(63’ Καλλιονίδης), Βραμέντζαλης, Βασιλειάδης Παύλος, Αμανατίδης, Αμαραντίδης, Τσιμισκίδης(79’ Μασκαλίδης), Πούλας(79’ Ευαγγελίδης), Λυκίδης(63’ Ζαγιάκου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *