Δόξα Βώλακα – Γ.Σ. Προσοτσάνη 1-0: Σπουδαία πρόκριση για τους γηπεδούχους στους 4 του κυπέλλου

Σπουδαία πρόκριση στους 4 κυπέλλου σημείωσε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 1-0 την πρωταθλήτρια Προσοτσάνη.

Η αξία του αντιπάλου δείχνει και την μεγάλη επιτυχία του νικητή που κατάφερε σ’ ένα πολύ απαιτητικό ματς να πάρει τη νίκη και να περιμένει πλέον την κλήρωση για τους διπλούς ημιτελικούς αγώνες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Προσοτσάνη μπήκε πιο αποφασισμένη στο ματς, απείλησε με δύο στημένα και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες σε πάσα του Γουνατίδη και κοντινό πλασέ του Κώστα Τσακμακίδη που μπλόκαρε ο εξαιρετικός για ένα ακόμη ματς Βαγγέλης Παγκάκης και λίγο αργότερα σε κάθετη πάσα του Μελενικιώτη και σουτ στη κίνηση με τάκλιν του Γουνατίδη που η μπάλα πέρασε άουτ.

Πολύ καλό παιχνίδι για τον Βώλακα μετά το 25’ που άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του και να χάνει την πιο μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους σε σουτ από πλάγια του Μαλίκη με εξουδετερωμένο τον Αβραάμ και τον Φάνη Παπαμιχαήλ με σωτήρια προβολή προ της γραμμής να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος για χέρι του Αστερίου σε προσπάθεια του Κώστα Δράμπαλη και μαρκάρισμα πάλι του Αστερίου σε σουτ του Νίκου Στάικου με τον ρέφερι της αναμέτρησης και στις δύο περιπτώσεις να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο β’ μέρος πολύ νωρίς μόλις στο 47’ άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς με καταπληκτική σέντρα του Μαλίκη και έξοχη κεφαλιά του Νίκου Στάικου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Από εκεί και πέρα λογικό ήταν ο Βώλακας να επικεντρωθεί να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στην κόντρα και η Προσοτσάνη να ανεβάσει τις γραμμές της και να ψάξει την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν την πολύ μεγάλη φάση να ισοφαρίσουν, με καλύτερη στιγμή ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μαντζιάρη που εξουδετέρωσε με ωραία έξοδο ο Παγκάκης και άλλες δύο καλές στιγμές με Κώστα Τσακμακίδη και Κέντογλου που εξουδετέρωσε η άμυνα, ενώ ο Βώλακας στην κόντρα επίθεση είχε ένα σουτ του νεαρού Παπαδημητρίου μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ και άλλη μια προσπάθεια με τον Χαλκίδη που τον πρόλαβε με τάκλιν ο Παπαμιχαήλ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Παστιάδη Μάνο και Κουβαλάκη Παναγιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Χαλκίδης(63’ Μαρκόπουλος), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Κασσός, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης(72’ Τσαμπάζης), Δράμπαλης Κώστας(63’ Μουζενίτοβ), Στάικος Νίκος(72’ Βασιλειάδης Αντώνης), Σταμπουλής Ηλίας, Μαλίκης(85’ Παπαδημητρίου).

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Ματζιάρης(67’ Κωνσταντινίδης Κώστας), Λυκίδης(74’ Κέντογλου), Γουνατίδης(74’ Τσαγκαλίδης), Τσακμακίδης Κώστας, Τόπι.

Πηγή : Star Β. Ελλάδος

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *