Άρης Μικροχωρίου – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 0-3: Δίκαιη επικράτηση για τους πρωτοπόρους με υπογραφή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Κυριάκου Βακιρτζή

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε η χρονιά για την πρωταθλήτρια χειμώνα ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που κέρδισε με σκορ 3-0 στη δύσκολη έδρα του Μικροχωρίου τον τοπικό Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 32 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με 35-13 τέρματα.

Αντίθετα ο Άρης Μικροχωρίου με 15 βαθμούς διατήρησε την 10η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με πολύ μέτριο πρώτο μέρος με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Οι φιλοξενούμενοι όμως εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος διώξιμο της μπάλας από την άμυνα των γηπεδούχων, βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από τον Ορφέα Ελευθερούπολης Κυριάκο Βακιρτζή να στοπάρει ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι άλλαξαν σχηματισμό στο β’ μέρος με σκοπό να γίνουν πιο επιθετικοί στο παιχνίδι τους, η Νέα Αμισός όμως βρήκε διαδρόμους και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι μέσα σε 5 λεπτά.

Στο 55’ από γέμισμα του Βραμέντζαλη ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς Κυριάκος Βακιρτζής με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον εξερχόμενο Αθανασιάδη έκανε το 0-2 και 6 λεπτά μετά ήταν σειρά του Παύλου Τσιμισκίδη με δυνατό σουτ από αριστερά μέσα από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Ιορδανίδου Ελένη και Τοπαλίδη Γιάννη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Αθανασιάδης Πλάτων, Γκαμότσος, Βαβάτσης, Αυγητίδης, Καζάκης(46΄Κωνσταντινίδης Μιχάλης), Ματσίνης, Κοσκερίδης(59’ Ζήσης), Τόπι, Κοκοτσάκης Μανώλης(70’ Δαφνάκης), Τουμαντζίδης Ανέστης(46’ Βασιλειάδης), Μπραζιώτης(59’ Γεωργιάδης).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Θεοδοσιάδης, Ιωσηφίδης(76’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Σουμπάκης, Τζάρτζαλος, Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου, Αμανατίδης(70’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Καλλιονίδης(64’ Αμαραντίδης), Τσιμισκίδης(70’ Βασιλειάδης Παύλος), Βακιρτζής(76’ Κερεμίδης), Πούλας.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *