Άρης Φωτολίβους – Άρης Καλαμώνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους | Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι φιλοξενούμενοι

Ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες πραγματοποιήθηκε στο Φωτολίβος εκεί που ο τοπικός Άρης φιλοξένησε τον Άρη καλαμώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τάσου Καπαντζάκη όπως σε όλα τα γήπεδα σήμερα, ενώ οι παίκτες ων γηπεδούχων  αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια καθώς διατέλεσε προπονητής της ομάδας και είχε καταγωγή από το Φωτολίβος.

Στο παιχνίδι μπήκαν καλύτερα οι γηπεδούχοι και στο 5’ θα έχουν μια φάση διαρκείας όταν ο Ρουμελιώτης εκτέλεσε το κόρνερ κεφαλιά πάσα του Δεληγιώρογλου Α. πλασέ του Κανταρτζή ο Νάνος θα μαζέψει την μπάλα

Στο 7’ ήταν σειρά για να απειλήσουν οι φιλοξενούμενοι  όταν ο Γεωργιάδης Χ. έπαιξε τον Κυριακίδη που σούταρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 12’ κόρνερ για του φιλοξενούμενους καλό γύρισμα του Χατζηγεωργιάδη πλασέ του Γεωργιάδη με τον Δεληγιώρολγου να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ευσταθιάδη και Κανταρτζή με το 0-0 να παραμένει.

Στο 20’ ο Κυριακίδης να συνεργαστεί με τον Γεωργιάδη – Μουρατίδη ο πρώτος θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα πλασάρει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την πρώτη βοηθό να έχει σηκωμένη την σημαία και να ακυρώνεται το γκολ ως οφσαιντ.

Στην συνέχεια ο Καλαμώνας έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Χατζηγεωργιάδη και Μουρατίδη με το 0-0 να παραμένει.

Στο 30’ ο Κυριακίδης θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα τον περάσει θα παίξει τον Γεωργιάδη ο οποίος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον γκολ να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.

Στην συνέχεια το Φωτολίβος πίεσε για τον γκολ και το πέτυχε στο 43’ με τον Ευσταθιάδη γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάηψη ο Καλαμώνας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Γεωργιάδη Μ. και Χατζηγεωργιάδη. Μετά το πρώτο τέταρτο το Φωτολίβος ανέβασε απόδοση και πίεσε για το δεύτερο τέρμα  χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ρουμελιώτη και Γεωργιάδη.

Στο 70’ το Φωτολίβος θα βρει το δεύτερο τέρμα όταν ο Χαρέμι θα γυρίσει την μπάλα στην μικρή περιοχή η μπάλα να φτάσει στον Ευσταθιάδη που με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ο Καλαμώνας προσπάθησε να ξανα μπει στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Ιωαννίδης): Δεληγιώρογλου Ι., Χατζηπουργάνης(79’ Αλμίδης), Στοιμενίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιώτογλου Α., Μουλαδάκης, Κανταρτζής(46’ Χαρέμι), Γεωργιάδης Ν.(79’Ιωαννίδης), Ρουμελιώτης, Ευσταθιάδης, Ιορδανίδης(81’ Σύρτας).

Άρης Καλαμώνα (Θεοδόσης Ταβλαρίδης): Νάνος, Μητρούσης(79’ Σίντος), Γεωργιάδης Μ., Χρυσοπουλος, Μουρατίδης, Μιχαηλίδης, Γεωργιάδης Χ.,   Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης  Ελευθεριάδης, Πουλιούδης(71’ Συλλογίδης).

Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *