ΕΠΟ: Λύνεται άμεσα το πρόβλημα με την αναστολή των μεταγραφών: Την Τρίτη η απόφαση για την ένσταση του Πανδραμαικου

Θα βρεθεί όπως φαίνεται άμεσα λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αναστολή των μεταγραφών για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Σταρ Βορείου Ελλάδος στην εκπομπή “Γκολ και Θέαμα” και τον Δημήτρη Αδάκτυλο(ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Δευτέρα στις 21:30) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας  Γιώργος Χατζησαρόγλου τόνισε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τις απαιτήσεις της UEFA για κωδικό πληρωμής (RF) σε όλα τα έσοδα των Ενώσεων και γενικότερα να λυθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα έσοδα των ΕΠΣ και της ΕΠΟ και ανέφερε ότι θα λυθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Να τονίσουμε ότι το κόστος έχει ανέβει για μια ομάδα και φέτος ένα δελτίο το οποίο κόστιζε 15 ευρώ, από εδώ και πέρα θα έχει μορφή συμβολαίου και θα κοστίζει 30 ευρώ για κάθε μεταγραφή.

Την Τρίτη η απόφαση για τον Πανδραμαικό

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ αναφέρθηκε και στην ένσταση του Πανδραμαικου για την υπόθεση με τα μητρώα με την απόφαση να αναμένεται την Τρίτη.

Στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη σε ένα όμιλο το ξεκίνημα της Α’ κατηγορίας
Τέλος έκανε αναφορά στη φετινή άκρως απαιτητική χρόνια και ανέφερε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα γίνει σε ένα ενιαίο όμιλο με την συμμετοχή 16 ομάδων σε 30 αγωνιστικές χωρίς πλέι-οφ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *