Δόξα Πετρούσας – Πανδραμαϊκος Α.Ο. 1-4: Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Πετρούσας μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Πανδραμαϊκού με τους φιλοξενούμενους που διανύουν περίοδο πολύ καλής φόρμας να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Μια νίκη που ανέβασε τον Πανδραμαϊκό στην 7η θέση μαζί με τους Αμπελόκηπους στους 23 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 33-17, αντίθετα με την Πετρούσα που έμεινε στην 9η θέση και τους 19 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες με 25-23 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες, η Πετρούσα όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 19’ από προσπάθεια και σουτ του Καλλέργη που έδιωξε ο Χαραλαμπίδης και στην επαναφορά με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στη γωνία της εστίας ο Ουζούνης έκανε το 1-0.

Η Πετρούσα στο 25’ έχασε χρυσή ευκαιρία να κάνει το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο σκόρερ του 1-0 Ουζούνης σε μαρκάρισμα του Καρασαββίδη Χάρη και αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλλέργης αλλά ο Χαραλαμπίδης με καταπληκτική επέμβαση κράτησε το 1-0.

Η ψυχολογία του ματς άλλαξε και στο 32’ από ωραία πάσα του Αχαλινόπουλου σε κόντρα επίθεση ο Γιώργος Μουρατίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Πέντε λεπτά μετά ο Αχαλινόπουλος καταπληκτική πάσα στον Γουνατίδη που κάνει το σουτ διώχνει ο Λαζόγλου και στην επαναφορά με νέο σουτ ο Χατζηκυριάκου παρά την προσπάθεια του Λαζόγλου και πάλι να διώξει την μπάλα γράφει το 1-2.

Ανοιχτό παιχνίδι και στο β’ μέρος με τον Πανδραμαϊκό να είναι πολύ απειλητικός στις επιθέσεις του και ουσιαστικά να εξασφαλίζει τη νίκη στο 66’ με τον Γιώργο Μουρατίδη να σκοράρει και πάλι με πλασέ από κοντά σε φάση που ξεκίνησε και πάλι με καταπληκτική πάσα του Αχαλινόπουλου και ωραία προσποίηση του Γουνατίδη.

Το τελικό 1-4 ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στην επιμονή και πίεση του Μπαμπαλή πάνω στον Ξενίδη, το κλέψιμο και η ασίστ του στον Αχαλινόπουλο που σε συρτό σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Κυριακίδης Σταύρος(65’ Γάιδας), Ντόμπρος, Τουκμακτσής, Γιάντσιος Γιώργος, Κατσαβουνίδης(80’ Κύρτσης), Ζεδαμάνης(46’ Κοντογιάννης), Γιαγκούλας, Καλλέργης, Ουζούνης(65’ Χατζησαββίδης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Γιώργος Λάλας):

Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χάρης(68’ Καμίδης), Μιχαηλίδης, Περσιανλής, Χατζηκυριάκου(90’ Βογιατζής), Τσακίρης, Μουρατίδης, Αχαλινόπουλος, Άντζας(24’ Γουνατίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *