Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Βώλακα 0-1: Δίκαιη νίκη για τους πρωταθλητές απέναντι στους πολύ βελτιωμένους και με πολύ πάθος γηπεδούχους

Επικράτηση του φαβορί είχαμε στον Ξηροπόταμο με την πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Βώλακα να κερδίζει με σκορ 1-0 τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη παρέμειναν σε τροχιά τίτλου στη 3η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς έχοντας μέχρι τώρα 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με 30-9 τέρματα, ενώ ο βελτιωμένος και με πολύ πάθος στο παιχνίδι του Ξηροπόταμος έμεινε στην 12η θέση με 7 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 11 ήττες με 14-33 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα, ο Βώλακας όμως μόλις στο 16’ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε για να αλλάξει τις ισορροπίες στο ματς.

Από πολύ ωραία ενέργεια του Νίκου Στάικου ο Μίλτος Βασιλειάδης με βολίδα από μακριά έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας και έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ξηροπόταμος προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας ένα σουτ του Λυκίδη που πέρασε άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν από κόρνερ με κεφαλιά λίγο άουτ του δεξιού μπακ Θανάση Στάικου μεταγραφικό απόκτημα από την Δόξα που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του.

Ο Ξηροπόταμος την καλύτερη του ευκαιρία στο ματς να ισοφαρίσει την είχε στο ξεκίνημα του β’ μέρους σε εκτέλεση φάουλ του Πάνου όπου παραλίγο με γυριστή κεφαλιά να σημειώσει αυτογκόλ ο Τσενεκλίδης με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και να περνάει κόρνερ.

Ο Βώλακας στη συνέχεια ήλεγξε πλήρως το ματς, δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο, αντίθετα παίζοντας γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ένα 2ο γκολ με σημαντικότερες ένα σουτ του Ηλία Σταμπουλή από πλάγια αριστερά που έδιωξε σωτήρια ο Ζιάκας, κεφαλιά του Τολμαϊδη στο κάθετο δοκάρι και κοντινό σουτ του Παναγιώτη Παπαδημητρίου που με το ένα χέρι σωτήρια έδιωξε σε κόρνερ ο Ζιάκας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Γεωργία Δημητριάδου και Θεοφάνη Κορμούλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκας, Πάππος, Δημίου, Καλαϊδόπουλος, Κελεσίδης, Μελικίδης, Κιοσσές, Μουχτάρης Γιώργος(80’ Χαλβατζής), Μαλλόσι(71’ Φωτιάδης), Πάνος, Λυκίδης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Τουλκέρης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος(90’ Δερμεντζής), Σέγκος(70’ Μαρκόπουλος), Δράμπαλης Ντίνος, Τσαμπάζης(70’ Τολμαϊδης), Σταμπουλής Ηλίας(87’ Παπαδημητρίου Παναγιώτης), Στάικος Νίκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *