ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Δόξα Πετρούσας 2-0: Νίκη στις λεπτομέρειες για τους γηπεδούχους

Στην 4η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς ανέβηκε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας με σκορ 2-0 την Δόξα Πετρούσας που έμεινε στην 9η θέση με 25 πόντους, σε παιχνίδι ιδιαίτερα αμφίρροπο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να απειλούν με καλό σουτ του Παπακωνσταντίνου που πέρασε άουτ και η Πετρούσα να έχει την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος από κόρνερ και πλασέ με το σώμα του Γεωργιάδη Σ. που ενστικτωδώς απομάκρυνε την μπάλα ο Λαμπρινουδάκης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο β’ μέρος και στο 52’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε προσπάθεια του Θεοδωρίδη και του Αχιλλέα Μπιαζάκη η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο τον κεντρικό αμυντικό της Πετρούσας Τζάρτζαλο και στρώθηκε στον Πούλα που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Η Πετρούσα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και είχε μια καλή ευκαιρία με σουτ του Κατσαβουνίδηπου μπλόκαρε ο πολύ σταθερός Λαμπρινουδάκης.

Έτσι φτάσαμε στο 78’ με τον Παύλο Τσιμισκίδη με ωραία ενέργεια να μπαίνει στην περιοχή να κάνει το πλασέ στην έξοδο του τερματοφύλακα και να γράφει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Σάκης με βοηθούς Μπαρούμα Κώστα και Μυστρίδη Δημήτρη.

Οι  συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(79’ Θεοδοσιάδης), Σουμπάκης, Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου(85’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Πούλας, Βασιλειάδης Παύλος(79’ Χρυσοχοϊδης), Μπιαζάκης Αχχιλέας(66’ Τσιμισκίδης), Αθανασιάδης, Θεοδωρίδης.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαρπαντίδης, Ξενίδης, Χατζησαββίδης(82’ Γιαγκούλας), Τζάρτζαλος, Κατσαβουνίδης, Ντόμπρος, Μιχαλάκης, Γεωργιάδης Σ.(66’ Γάιδας), Παναγιώτου(82’ Δροσίδης), Καλλέργης, Αντωνιάδης(82’ Αυγητίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *