Α.Ε. Αμπελόκηπων – Άρης Καλαμώνα 1-0: Με χρυσό σκόρερ τον Καραγκιοζίδη έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη η ΑΕΑ

Στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος έφτασε η Α.Ε. Αμπελοκήπων αφού κατάφερε να κερδίσει στις λεπτομέρειες τον Καλαμώνα με το εύθραυστο 1-0.

Οι Αμπελόκηποι θα μπουν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6’ θα κερδίσουν πέναλτι με τον Καραγκιοζίδη μετά από την ανατροπή του Κοπαράνη. Ο ίδιος παίκτης θα αναλάβει την εκτέλεση με τον Ματζιώρη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 13’ ο Κυσσίδης Αθ. θα παίξει πολύ ωραία τον Δαφνάκη με τον δεύτερο να κάνει την προβολή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 14’ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα θα φτάσει στον Αλμανίδη Σ. που σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους στο 16’ όταν ο Καραγκιοζίδης θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Δαφνάκης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 18’ καλή ευκαιρία για τον Καλαμώνα όταν ο Καγιάογλου θα σουτάρει έξω με την μπάλα να περνάει σε κόρνερ, το κόρνερ που εκτελέστηκε ο Μπόσκος πήγε να μπλοκάρει με τον Κοπαράνη να τον σπρώχνει στον αέρα η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με τον κ. Δηλγεράκη να ακυρώνει σωστά το γκολ ως επιθετικό φάουλ.

Στο 27’ ωραίοι συνδυασμοί της μπάλας για τους παίκτες του Καλαμώνα η μπάλα θα φτάσει δεξιά στον Αλμανίδη Σ. που θα σουτάρει με τον Μπόσκο να αποκρούει σε κόρνερ.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη  οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα και στο 53’ ο Δαφνάκης θα παίξει το Κυσσίδη Αθ. που θα σουτάρει από αριστερά με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ματζιώρη.

Στο 56’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Κυσσίδης θα παίξει τον Καραγκιοζίδης που θα σουτάρει έξω από την περιοχή νικώντας τον Ματζιώρη για το 1-0 των Αμπελοκήπων.

Από εκεί και πέρα ο Καλαμώνας έψαξε το γκολ της ισοφάρησης διαμαρτύρεται για 2 αμφισβητούμενες φάσης με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Α.Ε. Αμπελοκήπων ξεχώρισαν οι: Παπαδόπουλος Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης Αθ., ενώ για τον Καλαμώνα ξεχώρισαν οι: Νικολαϊδης, Περπερίδης και Αλμανίδης Σ.

Α.Ε. Αμπελόκηποι (Τεξίζογλου): Μπόσκος, Κυσσίδης Κ.(60’ Μαυρίδης), Τσάνης, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Τρελλόπουλος(73’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος(83’ Κασαπίδης), Δαφνάκης(60’ Χριστοφορίδης), Καραγκιοζίδης(83’ Γιαγκάζογλου), Κυσσίδης Αθ.

Καλαμώνας(Κιοσσές): Ματσιώρης, Φλέγγας(73’ Μπερμπερίδης), Ντόβας, Κοπαράνης, Νικολαϊδης, Καγιάογλου, Αλμανίδης Θ., Αλμανίδης Σ., Παναγιώτου Χ.(70’ Ιωαννίδης), Περπερίδης, Βέϊς(73’ Λεκοβιτς).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *