Α.Ε. Καλή Βρύσης – Μακεδονικός Αλιστράτης 1-1: Ισοπαλία που δεν συμφέρει καμία από τις δύο ομάδες

Μια ισοπαλία που σίγουρα δεν συμφέρει καμία από τις δύο ομάδες που έμειναν και χωρίς νίκη και χαμηλά στη βαθμολογία η γηπεδούχος Α.Ε. Καλή Βρύσης και ο Μακεδονικός Αλιστράτης.

Αμφίρροπο το παιχνίδι όπως το περιμέναμε με τους γηπεδούχους να παίζουν από το 44’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιχάλη Κωνσταντινίδη που διαμαρτυρήθηκε για γκολ που σημείωσε και ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 42’.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στο β’ μέρος με τον καλύτερο τους παίκτη σε απόδοση τον αρχηγό Μανώλη Κοκοτσάκη με ωραίο κατέβασμα και σουτ μέσα από την περιοχή στο 77’, παρότι όμως είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα η Καλή Βρύση κατάφερε στις καθυστερήσεις με τον δικό της αρχηγό και καλύτερο σε απόδοση παίκτη Παλτσίδη να ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Πουλικίδης Κώστας με βοηθούς Τζιερτζίδη Στέφανο και Κοτανίδου Δήμητρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Καλή Βρύσης(Γιώργος Ζιώγας):

Τσακίρης, Βουγόγιας, Αβράμης Πέτρος, Δάφτσιος Χρήστος, Παλτσίδης, Δάφτσιος Νίκος, Αβράμης Βασίλης, Βοσκοπούλλι, Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Κόττας.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Δάφτσιος Αθανάσιος, Καραγιαννίδης, Σκριτζόβαλης.

Μακεδονικός Αλιστράτης(Βασίλης Σαρακασίδης):

Αντωνιάδης Ν., Αντωνιάδης Θ., Γιάντσιος Χρήστος, Γιάντσιος Πασχάλης, Χατζηπουργάνης, Μαλλές, Πολυζώνης, Ζορμπίδης, Αρβανίτης(2’ Μουχτάρης), Θεοφανίδης, Κοκοτσάκης Μανώλης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Λέσι, Γιάντσιος Γιώργος.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *