Αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή με Προσοτσάνη και Βώλακα να κερδίζουν στα ντέρμπι: Προσοτσάνη – Καλαμπάκι 2-1, Νέα Αμισός – Βώλακας 0-2: Εκπληκτικός Καλαμώνας κέρδισε 3-2 με ανατροπή την Καλλίφυτο: Επεισοδιακό παιχνίδι στον Άγιο Αθανάσιο με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 1-0 την αξιόμαχη Αλιστράτη: Σημαντικές νίκες για Χωριστή και Νευροκόπι

Ολοκληρώθηκε και η 14η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας και ακόμη τον πρωταθλητή χειμώνα δεν τον γνωρίζουμε μια και θα κριθεί το ερχόμενο Σάββατο στο σούπερ ντέρμπι Βώλακας – Προσοτσάνη.

Αυτό γιατί και οι δύο νίκησαν σήμερα και ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής.

Η πρωταθλήτρια και μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα Προσοτσάνη ίδρωσε πάρα πολύ για να κερδίσει την εξαιρετική ομάδα του Καλαμπακίου με σκορ 2-1.

Ο Μελενικιώτης με κεφαλιά στο 6’ μετά από κόρνερ του Ρούσσου έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει στο 43’ με ωραίο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή ο Αγγελόπουλος σε 1-1.

Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος αλλά οι δύο αλλαγές του Φώτη Χατζηκυριάκου μόλις μπήκαν στο ματς έκαναν την διαφορά με τον Γουνατίδη να βγάζει την σέντρα και τον Ευκαρπίδη να σκοράρει από κοντά με δυνατό σουτ από έξυπνη μεταβίβαση του Μάριο Τόπι.

Ασταμάτητος και ο Βώλακας μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Προσοτσάνη πήρε το ντέρμπι μέσα στη δύσκολη έδρα της Νέας Αμισού με γκολ του Γιάννη Σίγγου στο 47’ και του νεαρού Μαλίκη στο 56’.

Εκπληκτικός Καλαμώνας με ανατροπή κέρδισε 3-2 την Καλλίφυτο

Από τα υπόλοιπα 4 ματς της αγωνιστικής μια και θυμίζουμε ότι αναβλήθηκε για την Τετάρτη το παιχνίδι Αμπελόκηποι – Πετρούσα, σίγουρα ξεχώρισε ο εκπληκτικός Καλαμώνας που αν βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο μέσα στο γήπεδο του από την Καλλίφυτο, κατάφερε με ηγέτη τον αρχηγό του Μπάμπη Περπερίδη να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στη νίκη με σκορ 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φουρουντζή στο 16’, για να κάνει το 0-2 στο 36’ ο Παρουτσής.

Δύο γκολ του Περπερίδη στο 67’ και το 80’ με πέναλτι έφεραν το ματς στο 2-2, για να έρθει ο πολύπειρος Σαββίδης στο 92’ να διαμορφώσει το τελικό 3-2 και την 3η συνεχόμενη νίκη των γηπεδούχων.

Επεισοδιακό ματς είχαμε στον Άγιο Αθανάσιο με τον Μέγα Αλέξανδρο να κερδίζει με γκολ του Κοντρόπουλου στο 67’ 1-0 την πολύ δυνατή για ένα ακόμη ματς Αλιστράτη που διαμαρτύρεται έντονα για μια περίπτωση πέναλτι στο φινάλε του ματς που είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε επεισόδια με την λήξη της αναμέτρησης.

Τέλος πολύ σημαντικές νίκες για τους διαφορετικούς στόχους που έχουν πέτυχαν Ορφέας Χωριστής και Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου.

Η Χωριστή κέρδισε 4-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου με γκολ των Δούμπλατζη στο 17’, Μανωλεσάκη στο 33’ και 41’ και στο δεύτερο μέρος του Αθανασίου στο 76’.

Ο Ακρίτας σε παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες όπως αναμενόταν πέρασε από την Καλή Βρύση με γκολ του Μπάτζιου σο 90’.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Θανάση Σέγκο στο 37’, αλλά ο Βασίλης Αβράμης είχε ισοφαρίσει στο 53’.

Να θυμίσουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε η ομάδα Φίλιπποι Δοξάτου, ενώ η επόμενη 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη όπως αρχικά είχε οριστεί λόγω των αγώνων των μικτών ομάδων, αλλά κανονικά το προσεχές Σάββατο.

Πιο αναλυτικά:

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 1–2

Σκόρερ: 50′ Αβράμης / 38′ Σέγγος, 89′ Μπάντζιος

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2 –1

Σκόρερ: 6′ Μελενικιώτης, 67′ Ευκαρπίδης / 43′ Αγγελόπουλος


ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ Αναβολή


ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0–2

Σκόρερ: 47′ Σίγγος Γ. , 56′ Μαλίκης
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ 1–0

Σκόρερ: 67′ Κοντρόπουλος


ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 4–0

Σκόρερ: 17′ Δούμπλατζης, 33′, 41 Μανωλεσάκης, Αθανασίου


ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 3 –2

Σκόρερ: 67′-80’Περπερίδης, 90′ Σαββίδης /16′ Φορουτζής, 36′ Παρουτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *