Καλύτερη 11αδα της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας

1: Δεληγιώρογλου(Μακεδονικός Αλιστράτης): Δεύτερο παιχνίδι στη νέα του ομάδα και βοήθησε τα μέγιστα για να προσθέσει ένα ακόμη βαθμό στο ενεργητικό της.

Σταθερός όταν χρειάστηκε με καλές επεμβάσεις κυρίως σε δύο περιπτώσεις μια στο πρώτο μέρος σε κεφαλιά του Τανούσι που τον νίκησε όπως και στο ξεκίνημα του β’ μέρους με καλή επέμβαση με τα πόδια σε κόρνερ.

2: Αλμανίδης Στέφανος(Άρης Καλαμώνα): Πολύ καλό ματς από τον νεαρό με καλά τρεξίματα βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά στην ανάπτυξη την ομάδα του.

3: Καλαϊτζής(Γ.Σ. Προσοτσάνη): Σε πολύ καλό φεγγάρι σχεδόν σε κάθε αγωνιστική στους κορυφαίους των πρωταθλητών, βοήθησε πολύ με τις προωθήσεις του στο β’ μέρος για να φτάσει η ομάδα του στο χρυσό γκολ 2-1 με αντίπαλο το Νευροκόπι.

4: Καρασαββίδης Ηλίας(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Αν και στόπερ διακρίθηκε τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά βγάζοντας εκπληκτική ασίστ στην μεγάλη ευκαιρία του Κιοσσέ στο πρώτο μέρος, ενώ είχε και ένα πολύ καλό σουτ σε προώθηση του που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Δεληγιώρογλου.

5: Νικολαϊδης Άρης(Άρης Καλαμώνα): Από τα καλύτερα στόπερ της κατηγορίας κάθε αγωνιστική στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων της ομάδας του, βοήθησε πολύ με το καλό του παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά στα στημένα φυσικά και μη ξεχνάμε ότι με δικό του γκολ μόλις στο 2’ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

6: Πετρίδης Κοσμάς(Γ.Σ. Προσοτσάνη): Η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τους πρωταθλητές. Στα 17του χρονιά στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα έχει πάρει την φανέλα βασικού στο σπίτι του με εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι ο παίκτης που με εξαιρετική ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Γουνατίδη να κάνει το 2-1.

7: Αθανασίου(Ορφέας Χωριστής): Καθοριστικός στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με πολλά τρεξίματα και ένα υπέροχο γκολ για το 2-0.

8: Θεοδωρίδης(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού): Πολύ καλά ματς από τον Θεοδωρίδη με το καλημέρα στην ομάδα του, με πολλά τρεξίματα και ένα γκολ βοήθησε τα μέγιστα για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

9: Κυσσίδης Θανάσης(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Τον έχουμε δει να παίζει σε πολλές θέσεις, τελευταία όμως τα πάει περίφημα και ως σέντερ φορ και σκόραρε στο 60’ και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στη σημαντική νίκη με 4-0 επί του Δοξάτου.

10: Στάικος Νίκος(Δόξα Βώλακα): Έχει πολύ μεγάλη συμβολή στις σερί νίκες της ομάδας του. Με την επιστροφή του από τραυματισμό, πασάρει, σκοράρει και βοηθάει πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Σε μια δύσκολη έδρα στην Καλλίφυτο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στο τελικό 1-3 πετυχαίνοντας δύο γκολ.

11: Καραγκιοζίδης(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Αν συνεχίσει έτσι μπορεί και κάθε εβδομάδα να είναι στην καλύτερη 11αδα. Δύο γκολ και πολλές επελάσεις για ένα ακόμη ματς για τον παίκτη των Αμπελοκήπων μαζί με τον Κυσσίδη και τον Δαφνάκη που σκόραραν σήκωσαν το βάρος του σκοραρίσματος σε κομβικό παιχνίδι για την ομάδα τους.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *