ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 0-2 : Δύσκολα πέρασε από την Καλλίφυτο ο Αρκαδικός για την 4η νίκη στο πρωτάθλημα

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη χθές το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλίφυτου, εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Κεραυνό Αρκαδικού. Το παιχνίδι θα το έπαιρνε αυτός που έβαζε πρώτος γκολ, ενώ η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν μια μικρή υπεροχή χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Αθανασιάδη. Όσο περνούσε η ώρα ο Αρκαδικός ισορρόπησε και είχε μια καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Μελίδη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινά σουτ του Ασλανίδη και του Ιωαννίδη χωρίς αποτέλεσμα. 

Ο Αρκαδικός είχε δύο καλές ευκαιρίες από στημένα με Παρασχίδη και Πεταλίδη, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Αρκαδικός θα κερδίσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την υπόδειξη του διαιτητή.

 Ο Ουζούνης έσκαψε την μπάλα να περάσει ίσα – ίσα από το τοίχος η μπάλα έφτασε στον Παρασχίδη και με προβολή θα ανοίξει το σκορ για τον Κεραυνό.

Στην συνέχεια η Καλλίφυτος ανοίχτηκε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισεις χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση. Στο 65’ η Καλλίφυτος ζητάει πέναλτι σε πέσιμο του Νεοφυτίδη Α., με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 82’ σε μια αντεπήθεση για τον Αρκαδικό ο Μελίδης θα μπεί στην περιοχή θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά και ο Ουζούνης θα κάνει το 0-2 για τον Αρκαδικό.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρησαν οι:  Ασλανίδης, Πετρίδης και Γιάντζογλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Μπόζιος, Μελίδης, Ουζούνης και Παρασχίδης.

Καλλίφυτος (Ιωαννίδης): Πιτσακτσής, Βογιατζής, Νεοφυτίδης Ν., Πετρίδης, Χονδροπίδας, Γιάντζογλου, Σιαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ασλανίδης, Πλακανδάρας, Νεοφυτίδης Α.

Αρκαδικός : Αθανασιάδης, Μωϋσιάδης, Μπόζιος, Παρασχίδης, Καζάκης, Βασιλειάδης, Ουζούνης, Αποστολίδης, Ουζούνης, Παπαδόπουλος, Μελίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *