Προσοτσάνη Γ.Σ. – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 5-0: Ασταμάτητοι οι γηπεδούχοι με την 7η σερί νίκη στο πρωτάθλημα!!(VIDEO)

Πραγματικά ασταμάτητη η ομάδα της Προσοτσάνης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου κερδίζοντας 5-0.

Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου που ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με το Καλαμπάκι έχοντας 24 βαθμούς με 8 νίκες και 5 ήττες και τέρματα 25-18.

(Φωτογραφία Σπύρος Πελέχρας Ώρα για σπορ Δράμας)

Από την άλλη μεριά ο Ξηροπόταμος που προφανώς στοχεύει σε άλλα παιχνίδια για τους πολυπόθητους βαθμούς για να αποφύγει τις περιπέτειες παρέμεινε στην 12η θέση με 7 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 10 ήττες και τέρματα 14-32.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι αγωνιστικά δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γρήγορο γκολ νωρίς και στη συνέχεια να γίνεται πιο εύκολο το έργο τους.

(Φωτογραφία Σπύρος Πελέχρας Ώρα για σπορ Δράμας)

Στο 19’ πολύ ωραία σέντρα του Χρήστου Παναγιώτου από αριστερά και στο 2ο δοκάρι με σουτ στην κίνηση πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος ο Κώστας Τσακμακίδης θα κάνει το 1-0.

Στο 40’ πάλι ο Παναγιώτου θα κάνει ασίστ και ο Λάμπρου με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και σουτ θα διαμορφώσει το 2-0.

Όλα ξεκαθάρισαν με το ξεκίνημα του β’ μέρους στο 47’ με ωραία κεφαλιά του Λάμπρου για το 3-0, για να ακολουθήσουν αλλά δύο τέρματα με κοντινά σουτ μέσα από την περιοχή με τον Δροσίδη στο 75’ και τον Ρούσσο στο 86’ για το τελικό 5-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Βασίλη Σκριτζόβαλη και Μάριο Θεοφανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ(75’ Παράσχος), Καλαϊτζίδης, Παναγιωτίδης, Παπαμιχαήλ(46’ Πατένταλης), Αστερίου, Πετρίδης, Συμιρδάνης(46’ Μαντζιάρης), Ρούσσος, Λάμπρου(65’ Τσακμακίδης Άρης), Τσακμακίδης Κώστας, Παναγιώτου Χρήστος(65’ Δροσίδης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Μιχαηλίδης Παρθένης(24’ Καρακούσης), Κελεσίδης, Κιόρογλου(72’ Ωραιόπουλος), Πάνος, Τσιάρας, Καλαϊδόπουλος, Μαλλόσι(58’ Σολάκης), Οικονομίδης, Μουχτάρης Γιώργος(58’ Δερμεντζής), Κιοσσές(72’ Κούνιος), Μελικίδης.

Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι απο το γραφείο τύπου της Προσοτσάνη Γ.Σ. και απο Σπύρο Πελέχρα Ώρα για σπορ Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *