Πανδραμαϊκός – Δόξα Βώλακα 2-0: Δίκαιη επικράτηση με καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους(ΒΙΝΤΕΟ)

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ σημαντική νίκη για τον Πανδραμαϊκό στο δημοτικό στάδιο Αλέκος Φρούσιος με σκορ 2-0 απέναντι στον πολύ δυνατό και ποιοτικό Βώλακα.

Μια δίκαιη νίκη που φέρνει την ομάδα του Γιώργου Λάλα στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς μαζί με τους Αμπελόκηπους και απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες με 29-16 τέρματα.

Αντίθετα ο Βώλακας απώλεσε την κορυφή όντας πλέον στην 3η θέση στα μισά του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς και απολογισμό 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 29-9.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν πολύ νωρίς στο 11’ να ανοίξουν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του καλύτερου παίκτη του ματς Κώστα Αχαλινόπουλου.

Ο Βώλακας είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν ανούσια και φλύαρη όμως με τους γηπεδούχους να χτυπούν στην κόντρα με την ταχύτητα τους και να φτάνουν και σε 2ο γκολ στο 28’ με πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Χατζηκυριάκου και έξοχο πλασέ του Αχαλινόπουλου στην απέναντι γωνία.

Παρόμοια εξέλιξη είχε το ματς και στο δεύτερο μέρος με τον Βώλακα να έχει την κατοχή μπάλας αλλά ουσιαστικά να απειλεί μόνο δύο φορές στο δεύτερο μέρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία Σταμπουλή στο 51’ που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Χαραλαμπίδης και 9 λεπτά μετά από κόρνερ σε γυριστή κεφαλιά του Γιάννη Τσαμπάζη με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πανδραμαϊκός και πάλι στην κόντρα ήταν απειλητικός χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία του στην κόντρα με τον Χατζηκυριάκου.

Δίκαιη επικράτηση για τους γηπεδούχους που για πρώτη φορά φέτος είχαν τόσο άριστη αμυντική λειτουργία χωρίς να δεχθούν γκολ και μεγάλη απειλή από τον πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικά Βώλακα.

Προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 77’

Στο 77’ ο διαιτητής του αγώνα Νίκος Αχθοφορίδης όπως έγραψε και στο φύλλο αγώνα διέκοψε το παιχνίδι λόγω εξύβρισης από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας και το συνέχισε λίγα λεπτά μετά από παρέμβαση του παρατηρητή και του παράγοντα του Πανδραμαϊκού κ. Μπαμπαλή όπου ηρέμησε η κατάσταση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Μανώλη Παστιάδη και Στέργιο Ανδρέογλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χάρης, Μιχαηλίδης, Περσιανλής, Χατζηκυριάκου(88’ Γουνατίδης), Τσακίρης, Μουρατίδης Γιώργος(82’ Παπαδόπουλος Νίκος), Αχαλινόπουλος, Ζυρινίδης Γιάννης(20’ Καμίδης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Μαρκόπουλος, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος(67’ Τολμαϊδης), Σέγκος Κώστας(Δερμεντζής), Δράμπαλης, Στάικος Νίκος, Σταμπουλής Ηλίας, Παπαδημητρίου Παναγιώτης(46’ Τσαμπάζης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *