Πανδραμαικός – Αμπελόκηποι 2-0: Δίκαιη επικράτηση με πολύ καλή εμφάνιση

Ζωντανός στη μάχη της πρωτιάς έμεινε ο Πανδραμαικος κερδίζοντας πριν από λίγο  στο δημοτικό στάδιο Δράμας με σκορ 2-0 τους Αμπελόκηπους στο τοπικό ντέρμπι. Ο Πανδραμαικός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ ένα σε κάθε ημίχρονο και κυρίως στο β μέρος επέβαλλε τον ρυθμό του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα ο τερματοφύλακας των Αμπελοκήπων Βεζυρίδης το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Από την άλλη οι Αμπελόκηποι θύμιζαν πραγματικά νοσοκομείο με 4 βασικές απουσίες πριν ξεκινήσει το ματς και με δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μισάωρο των καλύτερων αμυντικών τους Τσερκέζο και Τουμαντζίδη και με αυτά τα δεδομένα ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Είχαν όμως κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι κυρίως όμως στο πρώτο ημίχρονο.

Φάσεις αγώνα

Στο 3′ καλό μακρινό σουτ του Καραγκιοζίδη δύσκολα σε κόρνερ ο Κιουμουρτζής.Εκτελεί το κόρνερ ο Περσίδης κεφαλια του Τσερκέζου στο δεύτερο δοκάρι άουτ.
Στο 8′ έξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια πάνω από το τείχος ο Αχαλινόπουλος και το 1-0 για τον Πανδραμαικο.
Στο 23′ καλή κίνηση του Μπερούκα γύρισμα διώχνει ο Βεζυρίδης και στη συνέχεια ο Νικολαιδης.


Στο 39′ ωραία κίνηση του Μπερούκα και σουτ έξω από την περιοχή ελάχιστα άουτ. 
Στο 53′ καλό σουτ του Μουδούρογλου δύσκολα διώχνει ο Βεζυρίδης.
Στο 55′ ο Μπερούκας σπάει στον Κεχαγιά ωραία σέντρα από δεξιά και ο Μουδούρογλου με κοντινή κεφαλιά κάνει το 2-0 για τον Πανδραμαικό.
Ο Πανδραμαικος στη συνέχεια είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Μουδούρογλου στο 68′ και 75′, με τον Αχαλινόπουλο στο 59′ και τον Φουστέρη στο 74′ για να απαντήσουν οι Αμπελοκηποι με μια καλή ευκαιρία με τον Πτηνόπουλο στο 78′.
Κορυφαίοι για τους νικητές Αϊβάζης, Κονταξής, Θεοδωρίδης και Αχαλινόπουλος και για τους φιλοξενούμενους οι Νικολαιδης, Αμανατίδης, Χατζηδημητρίου και Πτηνόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα Χορόζογλου με βοηθούς Νικολαιδου και Κοτανίδου.


Πανδραμαικός(Μπάμπης Καζεπίδης):Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Αχαλινόπουλος, Πατένταλης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Μοδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας.Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Γρηγοριάδης, Μπαντής, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης και Φουστέρης.

Αμπελόκηποι( Θωμάς Ματρακούκας):Βεζυρίδης, Τουμαντζίδης, Νικολαιδης, Τσερκέζος, Αμανατίδης, Αίδης, Τρελόπουλος, Χατζηδημητρίου, Στάικος, Περσίδης, Καραγκιοζίδης.Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Πτηνόπουλος, Σαινίδης, Σιδηρόπουλος.

Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *