Άρης Φωλίβους: Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος στις πρώτες 5 αγωνιστικές

Ο Άρης Φωτολίβους είναι αναμφισβήτητα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, μετά από 5 αγωνιστικές.


Οι πρωταθλητές της Β’ κατηγορίας ξεκίνησαν με αρκετά προβλήματα την χρονιά με τον Γιάννη Όμπαση να μην συνεχίζει τελικά στην ομάδα και τον Γιάννη Ιωαννίδη (J-J) να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.


Στο ξεκίνημα της χρονιά η ομάδα κατάφερε και κέρδισε εκτός έδρας τον Άρη Καλαμώνα και ξεκίνησε θετικά την χρονιά. Στην συνέχεια ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Πανδραμαϊκό με 0-2.


Την 3η αγωνιστική το Φωτολίβος κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό στον Ξηροπόταμο με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα με σκορ 1-2.
Την 4η αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας το Καλαμπάκι παίρνοντας ισοπαλία 3-3, με την ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη να χάνει την ευκαιρία να πάρει ένα μεγάλο διπλό καθώς δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.


Το Σάββατο ο Άρης Φωτολίβους φιλοξένησε την Καλλίφυτο σε ένα παιχνίδι που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και κέρδισε άνετα με σκορ 6-0 την ομάδα του κ. Αμπρικίδη.


Μετά από 5 αγωνιστικές το Φωτολίβος βρίσκεται στην 5η θέση μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή και από ότι φαίνεται θα είναι μια ομάδα η οποία γρήγορα θα τελειώσει την υπόθεση παραμονή και θα έχει ως στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.


Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει καταφέρει πέρα από τα θετικά αποτελέσματα να φέρει και υγεία στον σύλλογο αφού πλέον η ομάδα κάνει προπονήσεις με συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών, ενώ το ρόστερ της ομάδας στηρίζεται και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και ρόλο στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *