Προσοτσάνη Γ.Σ. : Ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα με την επιστροφή του Φώτη Χατζηκυριάκου

Το καλοκαίρι μετά την λύση της συνεργασίας με τον Φώτη Χατζηκυριάκου, η Προσοτσάνη δυσκολεύτηκε να βρει τον διάδοχο του. Υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Ιωαννίδη χωρίς ωστόσο να καρποφορήσουν, με τον διάδοχο του Φώτη Χατζηκυριάκου να είναι ο ελπιδοφόρος Κυριάκος Καρύπης, που τον είχαμε συνηθίσει σαν προπονητή τερματοφυλάκων σε αρκετές ομάδες και ως πρώτο προπονητή στη μικτή Παίδων της ΕΠΣ Δράμας.


Το καλοκαίρι ο σύλλογος έχασε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την εποχή Χατζηκυριάκου, με την Προσοτσάνη να κάνει αρκετές προσθήκες για να καλύψει τα κενά. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι Κυανόλευκοι δεν έκαναν καλό ξεκίνημα με μόνο μια νίκη με αντίπαλο την Καλλίφυτο, που έφερε την λύση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Καρύπη το Σάββατο το βράδυ.


Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις η διοίκηση της ομάδος ήρθε σε επαφή με τον πρώην προπονητή της ομάδας τον Φώτη Χατζηκυριάκου να αναλάβει και πάλι τον σύλλογο.


Μένει να μάθουμε στην νέα εποχή της Προσοτσάνης με την επιστροφή του Φώτη Χατζηκυριάκου στην ομάδα αν θα μπορέσει να βάλει τον σύλλογο σε ρόλο πρωταγωνιστικό ή θα είναι μια μεταβατική χρονιά, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα στην ομάδα έχουν αλλάξει.


Ο Φώτης Χατζηκυριάκου που άφησε το στίγμα του στην ομάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν 2 χρόνια και την διεκδίκηση του μέχρι την τελευταία αγωνιστική την περσινή χρονιά.


Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή αρχή στον νέο προπονητή της Προσοτσάνης τον Φώτη Χατζηκυριάκου και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.


Δημήτρης Μπουζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *