Φίλιπποι Δοξάτου – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 2-3 σε ματς διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ένα ματς που το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο της Φτελιάς με τους Φιλίππους Δοξάτου να προηγούνται μέχρι το 56’ με σκορ 2-0 και την φιλοξενούμενη Καλλίφυτο με αντεπίθεση διαρκείας να κάνει την ολική ανατροπή.

Καταπληκτικό ματς, με την μπάλα πάνω – κάτω, οι ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη μπροστά στις δύο εστίες και στην κυριολεξία μέχρι να σφυρίξει ο ρέφερι Βαγγέλης Χασιώτης την λήξη του ματς, ακόμη και στην εκπνοή να έχουμε μεγάλη διπλή φάση για το Δοξάτο να ισοφαρίσει.

Τέτοια παιχνίδια πραγματικά αποτελούν διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φέρνουν ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 16’ καταπληκτική πάσα του Αποστολίδη στον Βασιλακάκη που βγαίνει τέτατετ και κάνει πλασέ ιδανικό στην έξοδο του Τσακιρίδη και το 1-0.

Στο 50’ τακουνάκι του Βασιλακάκη χωρίς να βλέπει στον Καράδαη που με δυνατό ευθύβολο σουτ στη γωνιά της εστίας θα κάνει το 2-0.

Στο 56΄προσπάθεια του Ηλιόπουλου μέσα στην περιοχή σουτ διώχνει ο Καραγιαννίδης, στην επαναφορά νέο σουτ του Ηλιόπουλου και το 2-1.

Στο 75’ ο Φουρουντζής μπαίνει στην περιοχή και με βολίδα δοκάρι και γκολ κάνει το 2-2.

Στο 81’ ωραία προσπάθεια του Παρουτσή από αριστερά και δυνατό σουτ από δύσκολη γωνία το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του Χασιώτης Βαγγέλης με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Γεωργιάδου Αγάπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Στράτος Κονταξής):

Καραγιαννίδης Γιώργος, Στοϊλης, Καράνταης Πέτρος, Καραγιαννίδης Γιώργος, Νότας, Καρατζόγλου, Παντίκογλου, Ζάχαρης, Αποστολίδης, Δημητριάδης, Βασιλακάκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Θωμαϊδης, Βιράνης, Μωϊσιάδης και Μαργαριτίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσακιρίδης, Τσάκαλος, Νεοφυτίδης, Ουρσούζης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Ηλιόπουλος, Φερσιζίδης, Παρουτσής, Μαντάς, Φουρουντζής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ασλανίδης, Σαχανίδης, Κυριακίδης και Σεμπελίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *