Α.Ε. Καλή Βρύσης – Δόξα Πετρούσας 1-2: Νίκη με ανατροπή και γκολ του Καλλέργη στις καθυστερήσεις

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας με ανατροπή 2-1 μέσα στην Καλή Βρύση την ουραγό αλλά σκληροτράχηλη γηπεδούχο ομάδα.

Μια νίκη που ανέβασε στην 9η θέση και τους 29 βαθμούς τους φιλοξενούμενους, αντίθετα με τους γηπεδούχους που έμειναν καθηλωμένη στην τελευταία θέση με 5 πόντους.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι είχε πολύ μεγάλη ένταση, νεύρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις.

Στο πρώτο μέρος έλειψαν οι πολύ μεγάλες στιγμές μπροστά στις δύο εστίες με την Πετρούσα να είναι σαφώς πιο επιθετική, τους γηπεδούχους όμως στο 41’ σε πάσα του Κουμπάκη να κερδίζουν πέναλτι με τον Βασίλη Αβράμη από μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον τερματοφύλακα της Πετρούσας Χαραλαμπίδη.

Σε αυτή τη φάση ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα της Πετρούσας με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε άουτ ο Κουμπάκης, ο διαιτητής όμως τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα γιατί το εκτέλεσε πριν σφυρίξει και έδωσε επανάληψη με τον Κουμπάκη να νικάει αυτή την φορά τον Μιχαηλίδη και να κάνει το 1-0.

Στο β’ μέρος παρότι με 10 παίκτες η Πετρούσα το πίστεψε και κυνήγησε την ανατροπή, η φάση του αγώνα όμως έγινε στο 62’ με τον Αβράμη σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα να κάνει το σουτ και ο Τζάρτζαλος πάνω στη γραμμή με κεφαλιά να σώζει την ομάδα του.

Πέντε λεπτά μετά από πλάγιο του Ξενίδη και κεφαλιά πάσα του Παναγιώτου ο Μιχαλάκης με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για την Πετρούσα, για να φτάσουμε στο 92’ και πάλι από εκτέλεση πλαγίου από την δεξιά πλευρά αυτή την φορά με έξυπνη γυριστή κεφαλιά ο Καλλέργης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς να κάνει το 1-2 για την ομάδα του.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Σκριτζόβαλη Βασίλη και Γιαλαμά Κυριάκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ(Γιώργος Ζιώγας):

Τότκας, Βοσκοπούλι, Αβράμης Πέτρος, Δάφτσιος Θανάσης, Λάμπρου, Βουγόγιας, Δάφτσιος Νίκος, Ουζούνης, Αβράμης Βασίλης, Κουμπάκης, Βασιλειάδης.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Χαραλαμπίδης, Ξενίδης, Χατζησαββίδης, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Μιχαλάκης, Γεωργιάδης Σ.(77’ Καλλέργης), Γάιδας, Παναγιώτου(77’ Γιαγκούλας), Κατσαβουνίδης(40’ Μιχαηλίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *