Α.Ε. Αμπελόκηπων – Μ.Α. Ξηροποτάμου 2-2: Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες | Δίκαιη Μοιρασιά

Πραγματοποιήθηκε εχθές  το απόγευμα στο γήπεδο Κραχτίδη ένα ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και να έχουν από ένα ημίχρονο.

Ο Ξηροπόταμος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και απείλησε πρώτη φορά στο 17’ όταν ο Γιώργος Μουχτάρης έπαιξε ωραία κάθετα τον Καλαϊδόπουλο με τον Κανάκη να αποκρούει σωτήρια.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 25’ όταν ο Εξουζίδης  βγήκε τετ α τετ με τον Κανάκη με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει και πάλι.

Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν φάουλ με τον Πάνο να εκτελεί και τον Τσιάρα να πιάνει την κεφαλιά για το 0-1 του Μέγα.

Στο 38’ ο Κώστας Κυσσίδης θα γλιστρήσει με τον Εξουζίδη να κλέβει την μπάλα και να τον ανατρέπει ο Κανάκης.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάνος κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του Αντώνη Παπάζη. Στην συνέχεια η ΑΕΑ απείλησε με τους Μίτρε και Παπαδόπουλο με τον Σαββίδη να είναι σε ετοιμότητα και το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι ανέβασαν απόδοση και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι επέστρεψαν από το 0-2. Πάλι ο Θανάσης Κυσσίδης μπήκε αλλαγή στο 60‘ και στο 64’ έκανε το 1-2.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με Καραγκιοζίδη, Μαυρίδη, Μουρατίδη και Κυσσίδης Αθ.

Για να φτάσουμε στο 85’ όταν ο Τσερκέζος έπαιξε τον Καραγκιοζίδη αυτός θα σπάσει στο σημείο του πέναλτι και με σουτ ο Μουρατίδης θα κάνει το 2-2.

Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τους Αμπελόκηπους όταν ο Κυσσίδης Κ. σούταρε ο Σαββίδης απόκρουσε και στην επαναφορά ο Κυσσίδης Αθ. Έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Κυσσίδης Αθ. Που άλλαξε για ένα ακόμη παιχνίδι την εικόνα του ματς, και οι: Τσάνης, Παπαδόπουλος και Κασαπίδης. Ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Εξουζίδης, Τσιάρας και Καλαϊδόπουλος.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης οι: Παυλίδης, Μαμσάκος και Λευκόπουλος χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα παράπονα από τις δύο ομάδες.

Α.Ε. Αμπελόκηποι(Τεξίζογλου): Κανάκης, Τσάνης, Κασαπίδης, Κυσσίδης Κ.,Βασιλειάδης, Μίτρε, Χειλίδης(60’ Κυσσίδης Αθ.), Μουρατίδης(88’ Χασιλίδης), Παπαδόπουλος(72Μαυρίδης), Δαφνάκης(60’ Καραγκιοζίδης), Χριστοφορίδης(72’ Τσερκέζος).

Μ.Α. Ξηροποτάμου(Παπάζης): Σαββίδης, Πάππος(30’ Δημίου), Χακούσι(46’ Μουχτάρης Χ.), Κελεσίδης, Τσιάρας, Εξουζίδης, Κιοσσές(85’ Κούνιος), Καλαϊδόπουλος, Μουχτάρης Γ., Πάνος, Καρασαββίδης(29’ Μήτρου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *