Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Ορφέας Χωριστής 0-2: Επιστροφή στις νίκες με δύο γκολ στο β’ μέρος για τους φιλοξενούμενους

Μετά από σερί αρνητικά αποτελέσματα, ο Ορφέας Χωριστής κέρδισε με σκορ 0-2 στη δύσκολη έδρα του Νευροκοπίου τον τοπικό Ακρίτα, ανέβηκε στους 45 βαθμούς στη 3η θέση της βαθμολογίας διατηρώντας ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από την άλλη μεριά σε δύσκολη βαθμολογική θέση με 20 βαθμούς ακριβώς πάνω από την διαχωριστική ζώνη παραμένει ο Ακρίτας που δίνει την δική του μάχη για την επιβίωση του στην κατηγορία έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τον Ορφέα να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά την μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους την είχε ο Ακρίτας με κοντινή κεφαλιά του Τάσου Ζυρινίδη και καταπληκτική επέμβαση του γκολκίπερ Κιουμουρτζή.

Στο β’ μέρος η Χωριστή μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 59’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε ωραίο γύρισμα του Κοντογιάννη κοντρόλ και σουτ στη γωνία της εστίας από τον Βουτσινά.

Ο Ακρίτας ανέβασε τις γραμμές του και προσπάθησε να αντιδράσει, η Χωριστή όμως χτύπησε στην κόντρα με πολύ ωραίο σε δημιουργία και ομαδικότητα δεύτερο γκολ με Βουτσινά και Παπαεμμανουήλ να συνεργάζονται εξαιρετικά και τον τελευταίο να κάνει παράλληλη σέντρα και ο Αθανασίου με κοντινή προβολή να γράφει το τελικό 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Μανώλη Παστιάδη και Αναστάσιο Μπουλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Δημήτρης Βασιλειάδης):

Αλεξίου, Μεσελίδης(66’ Κιοσέογλου), Ζυρινίδης Γιάννης, Χαλκίδης Ε.(26’ Σέγκος Κώστας), Χατζηλαζαρίδης, Μιχαηλίδης, Αμπατζίδης, Σωτηρόπουλος(88’ Χαλκίδης Ν., Τολμαϊδης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπάτζιος(88’ Σαρνταρίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Τζιρίτης, Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος(53’ Μελισσίδης), Μανωλεσάκης, Καπουσούζης, Αμανατίδης(75’ Αραμπατζής), Κοντογιάννης, Βουτσινάς, Αμαραντίδης, Δούμπλατζης(19’ Αθανασίου).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *