Μ.Α. Ξηροποτάμου : Συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο και την φετινή χρονιά | Δηλώσεις Αντώνη Παπάζη μετά από 3ης εβδομάδες προετοιμασίας

Ο Μ.Α. Ξηροποτάμου ήταν από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν προετοιμασία την φετινή χρονιά. Σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με 12 φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος δείχνει ότι θα είναι και την νέα χρονιά ανταγωνιστικός.

Στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας έχει δείξει καλό πρόσωπο απέναντι σε καλούς αντιπάλους μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες. Επίσης ο Ξηροπόταμος διαθέτει αρκετούς αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως παίκτες με εμπειρία που μπορούν να απογειώσουν και φέτος τον Ξηροπόταμο.

Το Ρόστερ του Μ.Α. Ξηροποτάμου

Ο Ξηροπόταμος σε σχέση με την περσινή χρονιά έχει μικρές μεταβολές στο ρόστερ καθώς έχουν φύγει από την ομάδα 3 ποδοσφαιριστές και έχουν έρθει εξίσου 3.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας:

ΣABBIΔHΣ, TOKMATΣHΣ, ΠAΠΠOΣ, MHTPOY, KIOΣEΣ, KAΛAIΔOΠOYΛOΣ, TANOYΣI, ΛYKIΔHΣ, ΠANOΣ ,ΣΠYPIΔHΣ, MAYPOYΔHΣ, KOΛΓKEKA, APMEN, ΔHMIOY, MAΛΩΣΙ, ΓIANNAKHΣ ,ZIAKAΣ ,ΔEPMITZOΓΛOY ,ΔEMIΣHΣ, KOYNIOΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

Αντώνης Παπάζης: Είμαι απολύτως ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας μου!!!

Ο Ξηροπόταμος ολοκλήρωσε την 3η εβδομάδα προετοιμασίας του με πολύ καλή εικόνα στα φιλικά που έδωσε και είμαι απολύτως ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παικτών της ομάδας μου καθώς ο Ξηροπόταμος συνεχίζει  να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Στην  ομάδα έχουν έρθει κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Καλαϊδόπουλος από τον Ακρίτα Ν. Κρώμνης που μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία, τον Παντελή Σπυρίδη από τον Α.Ο. Δορκαδας τον Σάββα Σαββίδη από το Μικροχώρι και είμαστε κοντά σε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο Ξηροπόταμος όσο καιρό βρίσκομαι στην ομάδα μόνο ευκαιρίες συμφιλίωσης έδωσε και δεν παρακάλεσε κανέναν ποδοσφαιριστή γιατί έχει ποδοσφαιρικό ήθος και γενικότερα ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία του Νομού.

Θέλω να βάλω ένα τέλος σε όλα αυτά που ακούγονται από κάποιους ανεπιθύμητους προς την ομάδα καθώς δεν θα ήθελα να επηρεάσει όλο αυτό την ψυχολογία των παικτών μου και να γκρεμίσει όλα αυτά που έχουμε χτίσει από την περσινή χρονιά, αυτό το αναφέρω θέλοντας να ευχαριστήσω κάποιους ποδοσφαιριστές που στήριξαν κάποιες επιλογές μου χωρίς  να βάλουν πιο ψηλά τα προσωπικά τους θέλω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *