Γ.Σ. Προσοτσάνης – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 4-1: Επέστρεψε στις νίκες και αύξησε την διαφορά

Επιστροφή στις νίκες για την πρωτοπόρο και αήττητη Προσοτσάνη που κέρδισε στο γήπεδο της με σκορ 4-1 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Το παιχνίδι δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική μια και οι γηπεδούχοι επέβαλλαν την κυριαρχία τους από το ξεκίνημα του ματς, είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας από το ξεκίνημα και το έργο τους έγινε ακόμη πιο εύκολο μετά το 1-0 στο 27’ με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Ρούσσο.

Η Προσοτσάνη απελευθερώθηκε από αυτό το γκολ και ουσιαστικά τελείωσε το ματς από το πρώτο μέρος βρίσκοντας άλλα δύο τέρματα.

Η Καλλίφυτος βελτίωσε την εικόνα της στο β’ μέρος, προσπάθησε να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της τιμής που το βρήκε τελικά από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μιχάλης Ασλανίδης.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το υπέροχο γκολ του Τόπι λίγα λεπτά μετά.

Τα γκολ του αγώνα

Στο  27’ ο Πετρίδης ωραία πάσα στον Ρούσσο πλασέ εν κινήσει και το 1-0 για την Προσοτσάνη.

Στο 36’ μπαλιά του Άρη Τσακμακίδη λάθος του Χαραλαμπίδη στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα και ο Γουνατίδης με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα κάνει το 2-0.

Στο 45’ σε κόντρα επόθεση ο Κωνσταντινίδης τροφοδοτεί  τον Τόπι πλασέ του τελευταίου η μπάλα μετά από κόντρα στρώνεται στο Γουνατίδη που σε κενή εστία κάνει το 3-0.

Στο 59’ Ασλανίδης εκτελεί πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος κάνει το 3-1.

Στο 65’  ο Τσαγγαλίδης παίζει ωραία με τον Γουνατίδη σέντρα ωραία του τελευταίου και ο Τόπι με ωραίο εναέριο πλασέ κάνει από κοντά το 4-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χασιώτης Βαγγέλης με βοηθούς Ζάχαρη Μαρία και Ρηγούλη Στέφανο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. Προσοτσάνης(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Καγγελίδης, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Τσακμακίδης Άρης, Πετρίδης, Τσαγκαλίδης, Ρούσσος, Γουνατίδης, Κωνσταντινίδης, Τόπι.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παυλίδης, Περσιανλής, Καλαϊτζίδης, Μανλής και Παναγιωτίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Ηλιόπουλος, Φερσιζίδης, Μαντάς, Παρουτσής, Ασλανίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σοφιανίδης, Φουρουντζής, Παπαδόπουλος, Καλπάκης, Κεσίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *