ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 2-1

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε το Νευροκόπι εντός έδρας με αντίπαλο τον αξιόμαχο Καλαμώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν όμως αυτοί που ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ στο 35’, όταν σε κεφαλιά του Νικολαϊδη η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών, την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Περπερίδης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν άμεσα σε 1-1 όταν σε εκτέλεση φάουλ του Χατζηλαζαρίδη, ο Καγιάογλου έκανε την προβολή και έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 75’ ο Τσενεκλίδης εξ επαφής μετά από σέντρα του Κεσόπουλου πέτυχε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή, και χαρίζοντας τους 3 βαθμούς στο Νευροκόπι.

Στο 79’ ο Ιωαννίδης ισοφάρισε σε 2-2 όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του ως οφσάιντ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα του Ιωαννίδη.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου: Αλεξίου, Μπάτζιος, Αμπατζίδης, Τσενεκλίδης, Χατζηλαζαρίδης (58’ Σέγκος), Ζυρινίδης, Σέγκος, Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Τολμαϊδης, Γαλόπουλος

Άρης Καλαμώνα: Ματσιώρης, Χατζηπουργάνης (58’ Ιωαννίδης), Αλμανίδης Σ., Ντόβας (80’ Σαββίδης Π.), Νικολαϊδης, Καγιάογλου, Αλμανίδης Θ. (46’ Βέις), Παναγιώτου Χ. (58’ Φλέγκας), Σαββίδης Σ. (63’ Κοπαράνης),  Περπερίδης, Παναγιώτου Α.

One thought on “ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 2-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *