Α.Ε. Αμπελοκήπων – Εθν. Αστ. Καλλιφύτου 2-1: Νίκη με ανατροπή για τους γηπεδούχους | Ανώτερη των περιστάσεων η ομάα των φιλοξενούμενων

Νίκη με ανατροπή του σκορ πέτυχε η Α.Ε. Αμπελοκήπων εντός έδρας με αντίπαλο τον Εθν. Αστ. Καλλιφύτου, σε ένα παιχνίδι που τα χρειάστηκε η ομάδα του Ντίνου Τεξίζογλου, όπως έστω και αργά βρήκε το γκολ που της χάρισε την νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 7’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Παρουτσή να προειδοποιεί. Στο 11’ ο Σεμπελίδης θα κάνει την μακρινή μπαλιά η μπάλα θα πάει αριστερά στον Παρουτση που θα κάνει ένα σουτ από 35’ κερδίζοντας τον  Κανάκη για το 0-1.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Λουκοβίτη με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην συνέχεια η ΑΕΑ απείλησε με τους Μήτρε και Κυσσίδη με το 0-1 να παραμένει.

Στο 30’ η Καλλίφυτος θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Παρουτσή με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτελέσει και τον Κανάκη να αποκρούει σωτήρια.

Οι Αμπελόκηποι προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν με τους Μίτρε, Λουκοβίτη και Μουρατίδη χωρίς να καταφέρουν να βάλουν δύσκολα στον Τσαγκαλίδη.

Στο 40’ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα θα φτάσει στον Κωνσταντίνο Κυσσίδη και αυτός από κοντά με προβολή θα κάνει το 1-1 για την Α.Ε. Αμπελοκήπων, πληγώνονταν την πρώην του ομάδα.

Πρίν πάνε όμως οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια η Καλλίφυτος έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Τρελόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων βγήκε τετ α τετ με τον Κανάκη να αποκρούει σωτήρια, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι Αμπελόκηποι δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες απειλώντας αρκετές φορές, με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν ευκαιρίες κυρίως με τον Παρουτσή, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τις καθυστερήσεις.

Στο 90+2’ ο Καραγκιοζίδης θα κάνει την μεγάλη μπαλιά η μπάλα θα φτάσει στον Θεοδωρίδη που θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να αλλάζει πορεία στα σώματα αμυντικών με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-1 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Καλλίφυτος έχει παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης κυρίως για τις υποδείξεις των βοηθών και μια περίπτωση πέναλτι.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Παρασκευούδης Νίκολαος, Νικολαϊδου, Λευκόπουλος

Α.Ε. Αμπελοκήπων (Ντίνος Τεξίζογλου): Κανάκης, Καραγιαννίδης(54’ Τσάνης), Άλλα(81’ Χριστοφορίδης), Κυσσίδης Κ.(81’ Παπαδόπουλος), Βασιλειάδης, Κυσσίδης Αθ., Τέλο Γ.(57’ Θεοδωρίδης), Μουρατίδης, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Λουκοβίτης.

Εθν. Αστ. Καλλιφύτου (Αμπρικίδης): Τσαγγαλίδης, Γεωργαντζής, Μπαϊρακτάρη, Σεμπελίδης, Κυριακίδης, Τσάκαλος(89’ Σαχανίδης), Σοφιανίδης(79’ Καλανίδης), Φερσιίδης, Ασλανίδης(77’ Φουρουντζής), Τρελόπουλος, Παρουτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *