Άρης Καλαμώνα – Άρης Φωτολίβους: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με ανατροπή για το Φωτολίβος

Την νίκη με 1-2 πέτυχε ο Άρης Φωτολίβους στην έδρα του Άρη Κάλαμωνα με ανατροπή στο σκορ. Το Φωτολίβος ήταν καλύτερο και δίκαια κέρδισε αυτό το παιχνίδι, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του κ. Ταβλαρίδη να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να λυγίζουν λόγω των ατομικών λαθών.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα το Φωτολίβος και είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο 8 όταν Ρουμελιώτης έβγαλε την σέντρα ο Ευσταθιάδης έπιασε την κεφαλιά  με τον Βογιατζόγλου να αποκρούει αρχικά και στην επαναφορά πάλι ο επιθετικός του Φωτολίβους θα σουτάρει με τον Μουρατίδη να διώχνει πάνω από την γραμμή.

Στο νέα σπουδαία ευκαιρία για το Φωτολίβος με τον Γεωργιάδη να πιάνει το σουτ και τον Βογιατζόγλου να αποκρούει σωτήρια.

Πρώτη σπουδαία ευκαιρία για τον Καλαμώνα στο 19’ όταν ο Κοτζαμάνης σούταρε με τον Δικταπανίδη να αποκρούει την μπάλα από το παραθυράκι της εστίας του με το 0-0 να παραμένει.

Ο Καλαμώνας συνέχισε να έχει την κυριαρχία και και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ελευθεριάδη και Μητρούση, με το 0-0 να παραμένει.

Στην επανάληψη ο Καλαμώνας μπήκε καλύτερα και στο 60’ θα ανοίξει το σκορ με τον Κοτζαμάνη για το 0-1. Στο 63’ το παιχνίδι διακόπηκε λόγω έντασης εκτός γηπέδου και ύβρεις το στο διαιτητικό τρίο με το παιχνίδι να ξεκινάει μετά από περίπου 5’ λεπτά και μόλις ηρέμησε η κατάσταση.

Μετά την διακοπή το Φωτολίβος ανέβασε απόδοση χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσουμε στο 81’ όταν ο Ρουμελιώτης θα κάνει το 1-1 φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο 88’ το Φωτολίβος θα βρει και δεύτερο τέρμα με τον Καταρτζή μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα με το Φωτολίβος να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητές: Αχθοφορίδης, Κορμούλης Θεοφανίδης

Άρης Καλαμώνα (Θεοδόσης Ταβλαρίδης): Βογιατζόγλου, Γεωργιάδης, Μιχαηλίδης, Μουρατίδης, Σταυρόπουλος, Χατζηγεωργιάδης, Γεωργιάδης(77’ Άντζας), Κοτζαμάνης, Κυριακίδης, Ελευθεριάδης(71’ Σίντος), Μητρούσης(46’ Συλογγίδης).

Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Ιωαννίδης): Δικταπανίδης, Κοντογιάννης(57’ Μουλαδάκης), Καράνταης, Κανταρτζής, Δεληγιώρογλου, Γεωργιάδης Ν. (79’ Στοϊμενίδης), Ιορδανίδης, Γεωργιάδης, Σύρτας(79’ Σύρτας), Ευσταθιάδης(46’ Ιωαννίδης), Ρουμελιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *