Ορφέας Χωριστής – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-2:Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες και μοιρασιά βαθμών

Πολύ καλό ματς έγινε στο γήπεδο Νικοτσάρα(γίνονται έργα στο γήπεδο της Χωριστής)μεταξύ των ομάδων Ορφέα Χωριστής – Α.Ε. Καλαμπακίου για τον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ο Ορφέας ανώτερος στο δεύτερο που όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά είχε και δύο κάθετα δοκάρια σε σουτ του Κουπρόγλου και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμανατίδη.

Δύο ομάδες που έδειξαν ότι έχουν ρόλο και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν παρά τις βασικές απουσίες που είχαν και οι δύο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 7’ προωθημένη μπαλιά από τον Καπτέλη ο Αγγελόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1 για το Καλαμπάκι.

Στο 10’ κέρδισε πέναλτι ο Ιωσηφίδης σε πτώση του μέσα στην περιοχή και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κουπρόγλου για να κάνει το 1-1.

Στο 65’ σέντρα του Ράντο και μέσα στην περιοχή με πλασέ και πάλι ο Αγγελόπουλος θα κάνει το 1-2 για το Καλαμπάκι.

Στο 84’ ωραίο σπάσιμο της μπάλας του Κουπρόγλου, από  κόντρες η μπάλα στον Αθανασίου που με πλασέ από κοντά θα κάνει το 2-2 για την Χωριστή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Καμπάταγης Χρήστος με βοηθούς Τσακίρη Κώστα και Παρασκευούδη Αλέκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης): Κοσκερίδης, Τσοχαταρίδης, Κεσίδης, Παπαεμμανουήλ, Τζιρίτης, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Τόσιογλου, Ιωσηφίδης, Κουπρόγλου, Αθανάσιου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ζάχαρης, Μυλωνάς.

Α. Ε.ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):  Τότκας, Ράντο, Κλόγκερι, Παπαδόπουλος, Ισάκου, Καπτέλι, Κυριαζάκης, Διαμαντής, Δημητρίου, Αγγελόπουλος, Τζιβανάκης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σεραφειμίδης, Καράνταης, Στρατηγέλης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *