Δόξα Βώλακα: Η ανακοίνωση της ομάδας |Οι ευχαριστίες της διοίκησης προς όλους

Τώρα που έχουν καταλαγιάσει κάπως τα πράγματα μέσα μας και έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει, ήρθε η ώρα για την οικογένεια της Δόξας Βώλακα να πει δυο λόγια…

Ήταν πριν 7 χρόνια όταν η ομάδα μας  κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας και ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία του Νομού, διπλά σε ιστορικές ομάδες που είχαμε την τιμή να παίξουμε μαζί τους!

Μέσα σ’ αυτά τα 7 χρόνια παρουσίας στην Α’ κατηγορία,  η ομάδα μας είχε μία εξαιρετικά ανοδική πορεία καταφέρνοντας  να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο τερματίζοντας πάντα στην πρώτη πεντάδα και να έχει συμμέτοχες σε 3 τελικούς Κυπέλλου κερδίζοντας τις εντυπώσεις, δυστυχώς όμως όχι τον τίτλο. Και φτάνουμε στο σήμερα….

Η ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ 2023

Πόση χαρά, ποσά συναισθήματα!!! Μας είναι αδύνατο να περιγράψουμε με λόγια αυτό που νιώθουμε… Σε ένα άψογο παιχνίδι- γιορτή για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο απ’ όλες τις απόψεις και με μία άριστη διαιτησία, η ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ πήρε την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την Προσοτσάνη και στέφθηκε Πρωταθλήτρια, έχοντας «συνοδοιπόρους» της, τις ΑΞΙΕΣ ομάδες του Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ και του ΟΡΦΕΑ ΧΩΡΙΣΤΗΣ, που ΜΑΖΙ και όχι απέναντι η μια από την άλλη, διεκδικούσαν το πρωτάθλημα.

Δεν θα φτάναμε σε καμία περίπτωση όμως μέχρι εδώ αν σε όλα αυτά τα 46 χρόνια ζωής του συλλόγου μας δεν είχαμε μαζί μας, δίπλα μας πάντα, τον ΚΟΣΜΟ μας!! Τον κόσμο που μας ακολουθεί όπου κι αν πάμε και μας εμψυχώνει με τα τραγούδια του! Δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ, αν δεν είχαμε Διοικήσεις με όραμα και όνειρα που κατέθεσαν όλη την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο τους για να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει! Δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν δεν είχαμε προπονητές που πίστεψαν σε εμάς και δούλεψαν τόσο οργανωμένα για να φέρουν την Δόξα μας στο σημερινό αγωνιστικό της επίπεδο! Δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν δεν είχαμε τους χορηγούς μας που από το υστέρημα τους ο καθένας,  ενίσχυσε με όποιον τρόπο μπορούσε την ομάδα! Και τέλος, δεν θα φτάναμε ως εδώ αν δεν είχαμε τα παιδιά μας, τους ποδοσφαιριστές μας που καταθέτουν ψυχή σε κάθε αγώνα και παίζουν για την φανέλα και μόνο γι’ αυτήν!

Εκ μέρους  όλης της οικογένειας της Δόξας Βώλακα οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και σε όλα τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού Δράμας  και όχι μόνο αλλά και σε όλο τον Δραμινό φίλαθλο κόσμο, για τις θερμές ευχές τους! Έχοντας σύμμαχο μας την θετική σκέψη όλων σας, σας υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, η Διοίκηση, οι προπονητές, οι  ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι, για να ΜΑΣ κάνουμε όλους περήφανους!

Με εκτίμηση

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *