ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 5-0: Απελευθερώθηκαν στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι

Το ρεπορτάζ του αγώνα σας το προσφέρει :

Ένα καλό παιχνίδι έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Αμισού εκεί που η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη κέρδισε την Καλλίφυτο με 5-0, όμως στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκε, αφού δεν μπορούσε να βρει εύκολα επιθετικές λύσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Νέα Αμισός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6’ οι γηπεδούχοι θα έχουν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Αθανασιάδη Θ. με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα έξω.

Στο 10’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους πάσα του Μουχτάρη στον Αλαγκιοζίδη ο επιθετικός της Νέας Αμισού δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον Πιτσακτσή με τον 0-0 να παραμένει.

Στην συνέχεια η Νέα Αμισός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπαντή με τις προσπάθειες του να καταλήγουν άουτ.

 Στο 32’ ο Λάσκαρης ο Ερρίκος θα κάνει ένα σουτ με τον Πιτσακτσή να είναι σε ετοιμότητα.

Από εκεί και πέρα η Καλλίφυτος ανέβασε ρυθμούς και στο 34’ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Καραηλίδης θα μπεί στην περιοχή θα κάνει το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στα σώματα των αμυντικών και να μην απειλεί την εστία του Λαμπρινουδάκη.

Στην συνέχεια η Καλλίφυτος πίεσε τους γηπεδούχους και είχε δύο καλά στημένα με τον Καραηλίδη με την μπάλα να περνάει άουτ με το 0-0 να είναι τα σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη  η Νέα Αμισός έψαχνε το γκολ που θα απελευθέρωνε τα πόδια των παικτών της και στο 47’ ο Μπαντής με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.

Στο 62’ σέντρα του Μουχτάρη ο Ζαγιάκου θα πιάσει μια όμορφη κεφαλιά και θα κάνει το 2-0.

Στο 70’ θα μπει ίσως το καλύτερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής όταν ο Κώστας Βιζυηνός θα πιάσει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς να αφήσει αρκετά περιθώρια αντίδρασης στο Πιτσακτσή για το 3-0.

Στο 74 ‘ νέο φάουλ για την Νέα Αμισό με τον Μουχτάρη νέα κεφαλιά για τον Ζαγιάκου, 4-0. 

Στο 76’ η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη θα πετύχει και πέμπτο γκολ με τον Παπακωνσταντίνου για το τελικό 5-0.

Από την Νέα Αμισό ξεχώρισαν οι: Καρακάσης, Λάσκαρης Ερρ., Μπαντής και Βιζυηνός, ενώ από την Καλλίφυτο οι: Καραηλίδης και Πετρίδης Θρασύβουλος.

Νέα Αμισος: Λαμπρινουδάκης, Σιλλός, Καρακασίδης, Λάσκαρης Ερ., Ευαγγελίδης, Αθανασιάδης θ. (74’Αθανασιάδης Β.), Μπαντής(76’ Χαλάτσης), Ζαγιάκου(74’Λασκαρης Στ.), Αλαγκιοζίδης(63 ‘ Παπακωνσταντίνου), Μουχτάρης(76’ Δερβεντλής),Βιζυηνός.

Την σύνθεση της Νέας Αμισού σας την Προσφέρει:

Εθν. Αστ. Καλλιφύστου (Γιάννης Ιωαννίδης): Πιτσακτσής, Κάσπαρης(10′ Κέντογλού), Νεοφυτίδης, Βογιατζής, Τσακαλος, Ιωαννίδης, Καραηλίδης, Σαχανίδης(80’Τσακαλος Αγ.), Πετρίδης Θρασ(75′ Ψαρράς), Πετρίδης Θωμας(80’Τζαμπάζης, Ασλανίδης.

Την σύνθεση της Καλλιφύτου σας την προσφέρει :

Διαιτητές: Καλοσίδης, Μαμσάκος, Δημητριάδης

*Για αναδημοσίευση των φωτογραφιών πρέπει να φαίνεται το λογότυπο της Dramasport ή να πάρετε άδεια απο τον διαχειριστεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *