Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ : Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με τα Rapid Test | Εμπλέκονται πολύ φορείς

Στην Dramasport μίλησε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού & Πολιτισμού της ΑΜΘ, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Ο κ. Παπαεμμανουήλ μίλησε για το μέλλον του αθλητισμού στην Περιφέρεια και με ποιόν τρόπο θα βοηθηθούν οι ομάδες από την Περιφέρεια.

Αναλυτικά Δήλωσε:

Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ομάδων για επιστροφή στην κανονικότητα του αθλητισμού μετά την σταθεροποίηση των κρουσμάτων, σύμφωνα όμως με τις δυνάμεις που έχουμε.

Ότι έχει να κάνει με τα Rapid Test σημαντικό ρόλο έχει ο ΕΟΔΥ και ο αρμόδιος εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος υγείας, καθώς εμπλέκονται με αυτό το θέμα αρκετοί φορείς και τον πρώτο λόγο έχουν οι αρμόδιοι πάνω στα θέματα υγείας. Εμείς είπαμε απο την πρώτη στιγμή θα στηρίξουμε τις ομάδες για την επανεκκίνηση του αθλητισμού και αυτό που μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε με τα Rapid Test.

Για το αν θα ξεκινήσει και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, αν θα μπορέσουν να στηριχθούν όλες οι ομάδες και με ποιόν τρόπο, δήλωσε :

Αυτό είναι κάτι που διερευνάτε αυτή την στιγμή που μιλάμε, έχει να κάνει και με κάποια διαδικαστικά, καθώς υπάρχει και το πρόβλημα με το που βρίσκεται η κάθε ομάδα, έτσι εμείς βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους δήμους για να στηθούν τέτοιοι χώροι και με σωστό προγραμματισμό να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με τα Rapid Test.

Είναι όπως είπα κάτι που διερευνούμε και είμαστε σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς και η συνεργασία μας με τους δήμους και τις αρμόδιες ΕΠΣ είναι σε καλό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *