Ακρίτας Κ. Νευροκόπιου -Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-1: Επαγγελματική νίκη για την Προσοτσάνη


To ρεπορτάζ του αγώνα σας το προσφέρει :

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε χθες η Προσοτσάνη κερδίζοντας εκτός έδρας με 0-1 την νεανική και πολύ δυνατή και φέτος ομάδα του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου. Το χρυσό γκολ για τους νικητές σημείωσε στο 8′ ο Ρούσσος με έξυπνη εκτέλεση φάουλ που πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα. 

Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Θεοδωρίδη Κώστα, μετά από συννενόηση όμως με τον διαιτητή Παρχαρίδη Περικλή το γκολ μέτρησε κανονικά. Από εκεί και πέρα η Προσοτσάνη προσάρμοσε το παιχνίδι της πάνω στο γκολ που πέτυχε με σωστή αμυντική οργάνωση και κορυφαίους τους δύο στόπερ Παπαμιχαήλ και Αστερίου κράτησε μέχρι το τέλος το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το Νευροκόπι κέρδισε τις εντυπώσεις, πίεσε ασφυκτικά προς το φινάλε, πλήρωσε όμως την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Πιο σπουδαίες στιγμές του για την ισοφάριση το τετατετ του Μουζενίτοφ στο 33′ που νικήθηκε από τον Νικολαίδη, δύο σπουδαίες στιγμές με τον Ιούλιο Μαυρόπουλο και φυσικά την μεγαλύτερη από όλες τις ευκαιρίες στο 95′ το σουτ του Αμπατζιδη που εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ ο Αβραάμ.

Από την μεριά της η Προσοτσάνη είχε τις δικές της στιγμές κυρίως από στημένες φάσεις με κεφαλιές των δύο στόπερ και μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία με τον Κώστα Τσακμακίδη προς το φινάλε του ματς.
Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής Παρχαριδης Περικλής με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη και Θεοδωρίδη Κώστα.


Νευροκόπι(Στράτος Κονταξής):Μιχαηλίδης Π., Κάσσος, Γαλόπουλος, Μαυρόπουλος Δημήτρης, Τσενεκλίδης, Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Μπάτσιος, Μαυρόπουλος Ιούλιος, Μουζενίτοφ, Τσακίρης.

Στο β μέρος έπαιξαν: Απατζίδης, Τσεπνίδης, Ζηρινίδης.

Προσοτσάνη(Φώτης Χατζηκυριάκου): Νικολαιδης, Χατζήογλου, Τσακμακίδης Άρης, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Καρακάσης, Περσιανλής, Ρούσσος, Παναγιώτου Χρήστος, Τσακμακίδης Κώστας, Γεωργιάδης.

Στο β μέρος έπαιξαν: Αβραάμ, Αθανασιάδης Δημήτρης, Καλαϊτζής και Μωισίδης 

*Για την αναδημοσίευση των Φωτογραφιών πρέπει να περιέχει το λογότυπο της Dramasport

(φώτο Ελένη Χατζηκωνσταντίνου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *