Μετά το σούβλισμα ώρα για μπάλα!!!! Κρίσιμα παιχνίδια στη μάχη κορυφής κα παραμονής στην Α’ κατηγορία

Με την 26η εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας με πολλά και κρίσιμα παιχνίδια τόσο στη μάχη του πρωταθλητή, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Όπως γράφουμε και στον τίτλο, μετά το σούβλισμα ώρα για ποδόσφαιρο και πάμε να δούμε τα 7 παιχνίδια σήμερα που ξεκινούν στις 17:30 μ. μ. θυμίζοντας ότι ρεπό έχει ο Άρης Καλαμώνα.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Μια ακόμη πολύ δύσκολη έξοδος για την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Προσοτσάνη, απέναντι στην 4η της βαθμολογίας και πολύ ποιοτική ομάδα της Νέας Αμισού που χτυπάει όλα τα παιχνίδια και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική.

Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δόξας μια και σε αυτό της Νέας Αμισού γίνονται έργα.

Από μια σοβαρή απουσία για τις δύο ομάδες κατά σύμπτωση των δύο βασικών τους κεντρικών αμυντικών.

Για τους τυπικά γηπεδούχους ο Άγγελος Βραμέντζαλης που χτύπησε στο ματς στο Νευροκόπι και για την Προσοτσάνη ο τιμωρημένος από το ματς με την Χωριστή Χρήστος Αστερίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Δύσκολη έξοδος και για τον 2ο της βαθμολογίας Βώλακα απέναντι σε μια μαχητική Αλιστράτη που φέτος στο πρωτάθλημα έχει κόψει κρίσιμους βαθμούς τόσο από την Προσοτσάνη όσο και από την Χωριστή.

Με πολύ ενδιαφέρον περιμένουμε και αυτή την αναμέτρηση σ’ ένα πρωτάθλημα που τα πάντα είναι πιθανά κάθε αγωνιστική.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ

Λογικά από τους τρεις της κορυφής το πιο εύκολο έργο αυτή την αγωνιστική το έχει ο Ορφέας Χωριστής που υποδέχεται την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη ομάδα της Α.Ε. Καλή Βρύσης που παρουσιάζει και αρκετές αδυναμίες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Πάμε τώρα στη μάχη της παραμονής με δύο ματς που μοιάζουν πολύ.

Γειτονικό ντέρμπι στον Άγιο Αθανάσιο με τους γηπεδούχους άνετους βαθμολογικά και από την άλλη μεριά ένα Δοξάτο που από εδώ και πέρα σε όλα τα παιχνίδια παίζει για την επιβίωση του και θέλει βαθμούς πριν τον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ σε δύο αγωνιστικές εντός έδρας με αντίπαλο το Νευροκόπι.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Στο γήπεδο Κραχτίδη το παιχνίδι αυτό μοιάζει με αυτό του Αγίου Αθανασίου.

Οι γηπεδούχοι ποιοτικοί και άνετοι βαθμολογικά απέναντι στον Ακρίτα που παίζει για την ύπαρξη του και όπως και το Δοξάτο θέλει βαθμούς πριν το μεγάλο μεταξύ τους παιχνίδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Σε πολύ καλή φόρμα η Καλλίφυτος στα τελευταία ματς ήδη έφτασε τους 26 βαθμούς και κάνει την δική της ανπεπίθεση για να ανέβει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Αδιάφορο βαθμολογικά το Καλαμπάκι αλλά παίζοντας πάντα για το γόητρο του και φυσικά για να μείνει σε φόρμα έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου θα υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Καλό παιχνίδι περιμένουμε και στον Ξηροπόταμο με τους γηπεδούχους να αποδεικνύουν στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι τους με το Δοξάτο ότι παίζουν μόνο για τον εαυτό τους αν και άνετοι βαθμολογικά, απέναντι σε μια Πετρούσα  που έχει αποδείξει πόσο έχει αδικήσει φέτος τον εαυτό της στα τρία ματς με τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο με τις τρεις ισοπαλίες.

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *