ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 2-2: Συναρπαστική εξέλιξη με γκολ στο φινάλε για τους γηπεδούχους που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Συναρπαστικό παιχνίδι σε πολύ υψηλή ένταση έγινε στη Νέα Αμισό με τον τοπικό ΠΑΟΠ να αναδεικνύεται ισόπαλος 2-2 με τον ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Μια ισοπαλία που διατήρησε τους γηπεδούχους στην 4η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς και την Καλλίφυτο στην 11η θέση με 23 βαθμούς και να την ευνοούν τα αποτέλεσμα των ομάδων που βρίσκονται κάτω από την ίδια στη βαθμολογία.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Καλλίφυτος μόλις στο 4’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με φάουλ του Παρουτσή αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους που σιγά – σιγά άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Αχιλλέα Μπιαζάκη στο 24’.

Το ημίχρονο αρκετά ισορροπημένο με την Καλλίφυτο να έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντά λίγο πριν το φινάλε του για να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος καρμπόν εξέλιξη με την Καλλίφυτο στην πρώτη της τελική να παίρνει προβάδισμα με τον Φουρουντζή και από εκεί και πέρα να προσπαθεί να παίξει κλειστά και να χτυπήσει στην κόντρα.

Η Νέα Αμισός πήρε εξ’ ολοκλήρου τα ηνία του ματς, βοήθησε πολύ και το φρεσκάρισμα της ομάδας με τις πέντε αλλαγές που έγιναν και φτάσαμε στη φάση του ματς και της αγωνιστικής στο 95’ με τον Τσαγγαλίδη να διεκδικεί την μπάλα από τον Τσιμισκίδη και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Θύελλα διαμαρτυριών για τους φιλοξενούμενους που διαμαρτύρονται για διπλή παράβαση επιθετικό φάουλ και γκολ με το χέρι από τον επιθετικό της Νέας Αμισού και από την άλλη οι γηπεδούχοι να ισχυρίζονται ότι στο ξεκίνημα της φάσης έπρεπε να δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή τους.

Φάσεις αγώνα

Στο 4’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παρουτσή αλλάζει πορεία η μπάλα και το 0-1 για την Καλλίφυτο.

Στο 14’ καλό σουτ του Ασλανίδη μέσα από την περιοχή εντυπωσιακή επέμβαση με το ένα χέρι του Λαμπρινουδάκη.

Στο 24’ μακρινή μπαλιά του Βραμέντζαλη, σουτ του Ζαγιάκου διώχνει ο Τσαγγαλίδης και στην επαναφορά σε κενή εστία ο Μπιαζάκης Αχιλλέας κάνει σε κενή εστία το 1-1.

Στο 43’ σε καλή θέση ο Μαντάς σουτ δύσκολη επέμβαση του Λαμπρινουδάκη σε κόρνερ.

Στο 47’ κόρνερ του Μαντά στο δεύτερο δοκάρι με προβολή ο Φουρουντζής κάνει το 1-2 για την Καλλίφυτο.

Στο 72’ σέντρα του Κανταρτζή η μπάλα βρίσκει σε παίκτη της Καλλιφύτου, διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι.

Στο 81’ σε καλή θέση σουτ ο Θεοδωρίδης άουτ.

Στο 90’ ο Τσαγγαλίδης χάνει την μπάλα πέφτει να την μπλοκάρει προβολή του Τσιμισκίδη και γκολ παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στο 92’ σε κόρνερ κεφαλιά του προωθημένου Βραμέντζαλη άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Πουλικίδης Κώστας με βοηθούς Αλβανίδη Χαράλαμπο και Θεοδωρίδη Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(63’ Θεοδοσιάδης), Σουμπάκης, Φερσιζίδης(78’ Μασκαλίδης), Βραμέντζαλης, Σιλλός, Μπιαζάκης Αχιλλέας(63’ Θεοδωρίδης), Ζαγιάκου(78’ Χρυσοχοϊδης), Τσιμισκίδης, Βασιλειάδης, Αθανασιάδης(63’ Κανταρτζής).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσαγγαλίδης(91’ λ. τ. Τσακιρίδης), Κυριακίδης, Νεοφυτίδης, Σεμπελίδης, Τσάκαλος(81’ Χαραλαμπίδης), Ταχτσόγλου, Φουρουντζής, Φερσιζίδης, Ασλανίδης(53’ λ. τ. Ουρσούζης), Μαντάς, Παρουτσής.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *