ΕΠΣ Δράμας: Δελτίο τύπου μετα την συνάντηση της ένωσης με τους διαιτητές |Συνεχίζεται το κόλλημα των διαιτητών προς την Ν. Αμισό

Μετά τις αναβολές και όλα αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα η ΕΠΣ Δράμας με δελτίο τύπου έκανε γνωστό οτι θα συνεχίσουν κανονικά τα πρωταθλήματα μετά απο συζήτηση με τους διαιτητές, με το κόλλημα προς την Ν. Αμισό να παραμένει.

Έχουν ακουστεί πολλά για τι μπορεί να έχει γίνει με την ομάδα της Ν. Αμισού και τους διαιτητές της Δράμας, όμως ο σοφός λάος λέει “Μην πιστεύεις τίποτα από αυτά που ακούς και πίστευε μόνο τα μισά από αυτά που βλέπεις”.

Σίγουρα αυτή η απόφαση σίγουρα στενοχωρεί τους υγιείς φίλους του αθλήματος καθώς μην ξεχνάμε οτι η κατηγορία είναι ερασιτεχνική, λίγο πολύ ζούμε σε μια κλειστή κοινωνία και δεν είναι σωστό να απομονώνεται μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυνατό παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον. Απο εκεί και πέρα πιστεύουμε οτι ο χρόνος θα είναι γιατρός για αυτά που συμβαίνουν και γρήγορα να θεωρούνται λήξαν.

Απο εκεί και πέρα αυτό το Σάββατο θα διεξαχθή κανονικά τα ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γίνει αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου λόγω του οτι η ΕΠΟ θέλει φέτος στις αρχές Απριλίου τους πρωταθλητές, κάτι που πιέζει την διοργανώτρια.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *