Α.Ε. Καλαμπακίου – Προσοτσάνη Γ.Σ. 1-5: Πανηγυρίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά οι φιλοξενούμενοι, φωνάζουν για την διαιτησία οι γηπεδούχοι

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Μεγάλη πρόκριση στους 4 του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξασφάλισε σήμερα η Προσοτσάνη κερδίζοντας 5-1 στη δύσκολη έδρα του Καλαμπακίου.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή, αλλά ο καταπληκτικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν εμπόδισε λόγω καιρού την διεξαγωγή του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζουν, οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την διαιτησία έχοντας πολλά παράπονα για την απόφαση του ρέφερι Βασίλη Χορόζογλου να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον κεντρικό αμυντικό Ηλιόπουλο στο 10’ για απώθηση αντιπάλου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους στο 6’ να ανοίγουν το σκορ με ωραίο συρτό σουτ του Μάρκου Καπτέλι.

Στο 10’ έγινε η πολυσυζητημένη φάση με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης της Προσοτσάνης.

Από εκείνο το σημείο και μετά άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς, η Προσοτσάνη πίεσε και κατάφερε στο 25’ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του καλύτερου παίκτη της σε απόδοση του Στέλιου Πατένταλη να ισοφαρίσει σε 1-1.

Μάλιστα η Προσοτσάνη μπήκε και προηγούμενη στα αποδυτήρια με τον Πατένταλη αυτή την φορά να σερβίρει και τον Κώστα Τσακμακίδη με ωραίο κατέβασμα της μπάλας και σουτ να κάνει το 1-2.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τον Καπτέλι να χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τέτατετ από πλάγια στο φινάλε του ημιχρόνου να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο β’ μέρος το Καλαμπάκι όπως ήταν λογικό ρίσκαρε, άφησε κενά στην άμυνα και η Προσοτσάνη χτύπησε στην κόντρα τελειώνοντας μέσα σε 5 λεπτά το ματς.

Στο 55’ σέντρα του Καλαϊτζή από αριστερά και ο Λάμπρου με προβολή έκανε από κοντά το 1-3, για να έρθει στο 60’ το πολύ ωραίο πλασέ του Χρήστου Παναγιώτου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μόλις μπήκε στο ματς για να κάνει το 1-4.

Το Καλαμπάκι φωνάζει και για την φάση του Κώστα Τσακμακίδη στο 57’ όταν απώθησε αντίπαλο, είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε μόνο το φάουλ χωρίς κάρτα.

Το τελικό 1-5 με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε ο Δροσίδης στο 88’.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Χάρη Θαμνίδη και Κώστα Μπαρούμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Διαμαντί, Αλμανίδης Στέφανος, Ηλιόπουλος, Κωνσταντινίδης Κώστας, Δημητριάδης Γρηγόρης(85’ Στρατηγέλης), Καγιάογλου, Μαυροβασίλης, Κλόγκιρι, Καπτέλι, Καρράς(52’ Τζιβανάκης).

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Παναγιωτίδης(65’ Κουμπάκης), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ(57’ Μωϋσίδης), Αστερίου, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Πατένταλης, Αβράμης(85’ Βοσκοπούλλι), Τσακμακίδης Κώστας(57’ Παναγιώτου Χρήστος), Λάμπρου(65’ Δροσίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *