Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Δόξα Πετρούσας 0-2: Δίκαιη πρόκριση για τους φιλοξενούμενους στη φάση των 16 του κυπέλλου

Την πρόκριση της στη φάση των 16 του κυπέλλου εξασφάλισε η Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας με σκορ 2-0 στο νοκ άουτ παιχνίδι την ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου όπου έκανε και επίσημα ντεμπούτο ο νέος προπονητής της ομάδας Κυριάκος Καρύπης.

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον θεσμό, είχαν τον έλεγχο του ματς στο πρώτο μέρος απέναντι όμως σε μια αξιόμαχη και καλά οργανωμένη μεσοαμυντικά Καλλίφυτο.

Στη καλύτερη τους στιγμή στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν κοντινό πλασέ από κοντά του Κοκοτσάκη Μανώλη που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσαγγαλίδης και κατάφεραν να προηγηθούν στη τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον ρέφερι να δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νώντα Νεοφυτίδη στον αρχηγό της Πετρούσας Κύρτση.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καλλέργης και έγραψε το 0-1.

Στο β’ μέρος η Καλλίφυτος προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει σε κεφαλιά κοντινή του Σεμπελίδη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και την πιο κλασσική σε τέτατετ ξανά του Σεμπελίδη ο Λαζόγλου με πολύ καλή έξοδο έκοψε την μπάλα.

Όλα κρίθηκαν στο 82’ σε γέμισμα του Γιορδαμλή ο Κατσαβουνίδης πήρε ωραία την μπάλα με το κεφάλι και πλάσαρε τον εξερχόμενο Τσαγγαλίδη κάνοντας το 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Σταύρος Παυλίδης με βοηθούς Χρήστο Ζάμπα και Αλέκο Παρασκευούδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Γεωργαντζής(80’ Ματσιώρης), Νεοφυτίδης, Σεμπελίδης(88’ Τσελά), Τσάκαλος, Κουτρουλάκης(46’ Σοφιανίδης), Μπαϊρακτάρι(60’ Κυριακίδης), Γεωργιάδης(46’ Σαχανίδης), Τρελλόπουλος, Δερμεδεσιώτης.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής, Τουκμακτσής(88’ Καύκας), Ντόμπρος, Κύρτσης(75’ Μπόιτσιος), Γιάντσιος, Ουζούνης Γ.(88’ Χαλβατζής), Καλλέργης(88’ Ουζούνης Δ.), Κοκοτσάκης Μανώλης(66’ Κατσαβουνίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *