Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Πανδραμαϊκός Α.Ο. 1-3: Δίκαιη νίκη με καλή εμφάνιση και ανατροπή στο β’ μέρος

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανδραμαϊκό με καλή εμφάνιση και νίκη 3-1 στη δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς, αλλά τελικά να χάνουν από ένα καλύτερο αντίπαλο.

Μια νίκη που έφερε τον Πανδραμαϊκό στην 5η θέση μαζί με την Προσοτσάνη στους 39 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες με 48-23 τέρματα, ενώ ο Ξηροπόταμος παρέμεινε στην 12η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 5νίκες, 3 ισοπαλίες και 13 ήττες με 27-44 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Πανδραμαϊκός είχε τον έλεγχο του ματς, ο Ξηροπόταμος όμως κατάφερε στο 34’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλέξανδρου Πάνου να προηγηθεί με 1-0.

Στο β’ μέρος η πίεση των φιλοξενούμενων έγινε μεγαλύτερη και παρότι οι γηπεδούχοι είχαν κορυφαίο σε απόδοση τον τερματοφύλακα τους Ζιάκα, ο Πανδραμαϊκός γύρισε το ματς, αρχικά ισοφαρίζοντας στο 61’ μετά από κόρνερ του Αχαλινόπουλου και κεφαλιά του Ηλία Καρασαββίδη και εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο καλύτερος παίκτης του Πανδραμαϊκού Στέφανος Χατζηκυριάκου σκοράροντας το 1-2 με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Λίγο πριν το φινάλε ο αρχηγός του Πανδραμαϊκού Αχαλινόπουλος ολοκλήρωσε ένα ακόμη πολύ καλό του παιχνίδι με ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Παναγιώτη Κουβαλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Ζιάκας, Πάππος, Δημίου, Τσιάρας, Κελεσίδης, Καλαϊδόπουλος(77’ Άρμεν), Κιοσσές(81’ Μουχτάρης Γιώργος), Μελικίδης, Ιωαννίδης, Πάνος, Λυκίδης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής(77’ Καμίδης), Καρασαββίδης Χάρης, Καρασαββίδης Ηλίας(69’ Ζυρινίδης Γιάννης), Παπαδόπουλος Νίκος, Χατζηκυριάκου, Μητρούσης(58’ Περσιανλής), Μουρατίδης Γιώργος, Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *