Α.Ε. Καλαμπακίου – Ιωνικός Ιωνίας 0-4: Έχασε δίκαια από ανώτερο αντίπαλο

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος 
Την ήττα γνώρισε από λίγο στο γήπεδο Νικοτσάρα η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου με σκορ 0-4 από τον Ιωνικό Ιωνίας Διαβατών Θεσσαλονίκης και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του θεσμού. 


Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του ματς, πέτυχαν 4 γκολ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πολίτη που είχε δύο γκολ και μια ασίστ, απέναντι στη δραμινή ομάδα που έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική στην αντίπαλη εστία.

Σίγουρα το Καλαμπάκι δεν έδειξε έτοιμο για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, αυτό όμως είναι και λογικό μια και η ομάδα είναι σε περίοδο προετοιμασίας και φιλικών παιχνιδιών πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με τις επιστροφές κάποιων παικτών αναμένεται η απόδοση του να κυμανθεί στα περσινά υψηλά επίπεδα.

Τα γκολ του αγώνα

 Στο 14′ ο Πολίτης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 0-1.
Στο 62′ ωραίο σκάψιμο της μπάλας του Πολίτη και ο Μούργια με κοντινή κεφαλιά θα κάνει το 0-2.
Στο 75′ ωραία προσπάθεια του Μήτσικα κόβει την μπάλα στον Πολίτη που με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-3.
Στο 92′ ο Βογιατζής  μπαίνει στην περιοχή και κάνει πάσα στον Κοπάτσι που την κόβει στον Κεχαγιά που με κοντινό σουτ κάνει το 0-4.

Τα στοιχεία του αγώνα Διαιτητής του αγώνα Δρακίδης με βοηθούς Σπάρταλη και Κεχαγιά όλοι του συνδέσμου Ξάνθης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης):Κελετζής, Πέτρο(77′ Τζιβανάκης), Διαμάντι(46′ Ιωσηφίδης), Κλογκιρι(86′ Μουζακίτης), Δεμενελούδης, Λεονταρίδης, Δημητρίου, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Ελευθεριάδης(46′ Μπένγκου), Χιντζιδης(72′ Σαλωνίδης).

Ιωνικός Ιωνίας: Κανδηλάπτης, Κακούρος, Μαργαρίτης, Κακοτρίχης(76′ Τζιοβανάκης), Λιοντας, Κοπάτσι, Νομικός(62′ Κατσαμακίδης), Χατζηαντωνίου, Κολέτσι(69′ Μήτσικας), Πολίτης(76′ Βογιατζής), Μούργια(62′ Κεχαγιάς).
Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *