Γ.Σ. Προσοτσάνη – Ορφέας Χωριστής 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν δίκαια στη λευκή ισοπαλία

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Μας δημιούργησε πολλές προσδοκίες ότι θα δούμε ένα πολύ καλό και συναρπαστικό παιχνίδι, μεταξύ δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τελικά όμως όπως αναφέρουμε και στον τίτλο αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν σε μια λευκή ισοπαλία που δείχνει σε γενικές γραμμές και την εικόνα που είχε το ματς.

Από ένα βαθμό για τις δύο ομάδες, με την Προσοτσάνη να μένει στην κορυφή με 54 βαθμούς και τον Ορφέα με 49 πόντους σταθερά στην 3η θέση αλλά πάντα με μειωμένες ελπίδες για τον τίτλο σε σχέση με Προσοτσάνη και Βώλακα μια και μένουν μόνο 5 παιχνίδια για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το αναφέραμε και στο ξεκίνημα του κειμένου, μέτριο ποιοτικά θέαμα, αρκετά προσεκτική και διαβασμένη τακτική προσέγγιση του ματς από τους δύο προπονητές με τις δύο ομάδες ελάχιστες φορές μέσα στο ματς να πατούν την αντίπαλη περιοχή.

Η Προσοτσάνη είχε σε όλο το ματς δύο πολύ καλές στιγμές με τον Ευκαρπίδη και με τον Γουνατίδη στο δεύτερο, ενώ ο Ορφέας απείλησε κυρίως στο πρώτο μέρος με Καλλέργη και Σάββα Παπαδόπουλο στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Σε γενικές γραμμές απόλυτα δίκαιο το ισόπαλο 0-0, σε κόσμια πλαίσια και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Φάσεις αγώνα

Στο 34’ ωραία μπαλιά του Κώστα Τσακμακίδη στον Τόπι που γυρίζει προς την περιοχή δεν βρίσκει καλά ο Ευκαρπίδης την μπάλα που καταλήγει άουτ.

Στο 38’ καλή πάσα του Μελισσίδη ο Καλλέργης προσπαθεί να περάσει την μπάλα πάνω από τον Αβραάμ που βγαίνει από την εστία του και κόβει την μπάλα.

Στο 45+ καλή γυριστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου στη γωνία του ο Αβραάμ διώχνει σε κόρνερ.

Στο 75’ μεγάλη ευκαιρία για την Προσοτσάνη σε σουτ του Τόπι διώχνει ασθενώς ο Κιουμουρτζής σουτ στην επαναφορά του Γουνατίδη σωτήρια κόβει την μπάλα ο τερματοφύλακας της Χωριστής σε κόρνερ.

Στο 85’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αστερίου για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Μπαρούμα Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Ματζιάρης(46’ Γουνατίδης), Ρούσσος(56’ Παυλίδης Παύλος), Ευκαρπίδης(65’ Λυκίδης), Τσακμακίδης Κώστας(56’ Κωνσταντινίδης Κώστας), Τόπι(88’ Τσαγκαλίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Μελισσίδης, Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος Σάββας(83’ Παρασχίδης), Μανωλεσάκης, Καπουσούζης(77’ Κουμπρόγλου), Αμανατίδης(70’ Δούμπλατζης), Αθανασίου, Καλλέργης(46’ Αραμπατζής), Αμαραντίδης, Βουτσινάς.

Δ. ΑΔ.

Φωτογραφίες από τον αγώνα: Μίλτος Τσιβελεκίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *