Προσοτσάνη – Μικροχώρι 3-2: Πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι αλλά στο τέλος μέτρησε η εμπειρία

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Προσοτσάνη στο κύπελλο με δύσκολη νίκη 3-2 επί του αξιόμαχου Άρη Μικροχωρίου που πάλεψε το παιχνίδι και παραλίγο να φτάσει στο βαθμό της ισοπαλίας.

Δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους που χαλάρωσαν μετά το 2-0 στο πρώτο 20 λεπτό και έδωσαν την ευκαιρία στο Μικροχώρι με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα να ισοφαρίσει σε 2-2.

Από εκεί και πέρα όμως μέτρησε η ποιότητα και εμπειρία της Προσοτσάνης, ο Φώτης Χατζηκυριάκου φρέσκαρε την ομάδα με την είσοδο του Λίπο και του Καρακάση και η Προσοτσάνη έφτασε στη νίκη με γκολ του Αστερίου.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 7’ καλή προσπάθεια του Αστερίου σουτ στα σώματα συνέχεια της φάσης και ο Ρούσσος θα κάνει το 1-0 για την Προσοτσάνη.

Στο 14’ σέντρα του Καλαϊτζή πάσα του Παναγιώτου στον Κώστα Τσακμακίδη που σε κενή εστία κάνει το 2-0.

Στο 23’ μπαλιά του Αλεξιάδη και ο Μίλο με συρτό πλασέ κάνει το 2-1 για το Μικροχώρι.

Στο 63′ ο Μπουμπέκης ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους

Στο 77’ κόρνερ ο Ρούσσος και ο Αστερίου με ωραία κεφαλιά κάνει το 3-2.

Διαιτητής του αγώνα Καλοσίδης με βοηθούς Μπόιτσιο και Μπούλη.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Μαντζιώρης, Περσιανλής(67’ Καρακάσης), Καλαϊτζής, Μανλής, Αστερίου, Γεωργιάδης(46’ Λίπο), Μαντζιάρης(67’ Κοκλίδης), Ρούσσος, Παναγιώτου(46’ Γουνατίδης), Κώστας Τσακμακίδης(89’ Παγώνης), Τόπι.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Ανέστης Ευθυμιάδης):

Σαββίδης, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης(57’ Μπουμπέκι), Παπαδόπουλος Σάββας, Γιαγκοζίδης(73΄ Πούλλα), Ποιμενίδης, Μπαϊρακτάρης, Βαβάτσης, Τσίτσος(46΄Ετόγλου), Αλεξιάδης, Μίλο(89’ Ιωακειμίδης).

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *