Δόξα Δράμας – Πανσεραϊκός 0-3: Δίκαιη νίκη για τους κόκκινους | Αισθητή η απουσία ενός επιθετικού

Στο γήπεδο της Δόξας οι Μαυραετοί φιλοξένησαν τον Πανσεραϊκό σε ένα παιχνίδι που πριν ξεκινήσει η διοίκηση της ομάδας τίμησε τον Κώστα Ευμοιρίδη, πρώην πρόεδρο της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι παιχνίδι κέντρου έγινε στα πρώτα λεπτά με της αναμέτρησης με την Δόξα να έχει παθητικό ρόλο. Στο 12’ ωραία κάθετη μπαλιά του Σιοφανού και ο Λιούμης έκανε το 0-1 για την ομάδα των Σερρών.

Στην συνέχεια η Δόξα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και στο 17’ ωραίο σουτ του Οικονομίδη ο Κατσικάς απόκρουσε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ανάκογλου θα βρεθει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 25’ ωραίο σουτ του Καραμπέρη μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων η μπάλα θα περάσει άουτ.

Στο 27’ ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κατσικά αλλά ο ρέφερι σταμάτησε την φάση ως επιθετικό φάουλ.

Στο 29’ σε αντεπίθεση της Δόξας ο Βαντερσον θα βρεθεί σε καλή θέση σούταρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 33’ κόρνερ για την Δόξα κεφαλιά αδύναμη του Μκτσριαν η μπάλα θα περάσει άουτ.

Η Δόξα μετά το 30’ είχε καλή κυκλοφορία και καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει το παιχνίδι με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Πανσεραϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 48’ ο Λιούμης θα κάνει το 0-2 και στο 56’ ο Μασκανάκης έκανε το 0-3 μετά από λάθος στην άμυνα των Μαυραετών.

Από εκεί και πέρα η Δόξα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ όμως τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Κοτανίδου, Σιαμανής  

Δόξα Δράμας (Κετσιεμενίδης): Καράδαης, Καζαντζίδης, Ντόσης, Φραγκούλης, Μκρτσιαν, Οικονομίδης, Μπλιός, Τζελίδης, Βάντερσον, Κόντος, Παπαδόπουλος.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Μπεζυρτζής, Ιορδανίδης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου, Σταϊκος, Γεωργιάδης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Δ.Ελευθερόπουλος): (α΄ ημίχρονο): Κατσίκας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου, Ζέρης, Καραμπέρης, Σιόντης, Μασκανάκης, Σοφιανός, Ανάκογλου, Λιούμης.

(β΄ ημίχρονο):Γιανναράκης, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Σιόντης, Κανίς, Μούργος, Στίνα, Σαΐντ, Παντεκίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *