Άρης Μικροχωρίου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-4: Σε ανοδική πορεία οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δίκαια

Νέα νίκη την 2η σε 3 αγώνες με τον Βασίλη Σαρακασίδη στον πάγκο(έχει και μια ισοπαλία) πέτυχε η Α.Ε. Αμπελοκήπων κερδίζοντας 0-4 στο Μικροχώρι τον τοπικό Άρη που καίγονταν για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτή την νίκη ανέβηκαν στους 32 βαθμούς πιάνοντας την Χωριστή στους 32 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες με 37-23 τέρματα, ενώ ο Άρης Μικροχωρίου παρέμεινε στην 10η θέση με 21 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες με 26-52 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς είχε καλό ρυθμό από την αρχή με το Μικροχώρι να έχει δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με Τόπι και Μιχάλη Κωνσταντινίδη, οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν σε μεγάλα κέφια τον δεξιό εξτρέμ Μπάμπη Καραγκιοζίδη που στο 23’ μπήκε στην περιοχή και σύμφωνα με τον ρέφερι ανατράπηκε από τον Αποστολίδη και έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μουρατίδης Πολυχρόνης για το 0-1.

Καθοριστικό για την ροή του ματς ήταν το 2ο γκολ των Αμπελοκήπων λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Καραγκιοζίδη να σπάει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Μουρατίδης Πολυχρόνης και πάλι με σουτ να γράφει το 0-2.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους το Μικροχώρι είχε ένα πολύ καλό σουτ του Μιχάλη Κωνσταντινίδη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο 68’ με τον Βασιλειάδη να κάνει κεφαλιά πάσα, ο Μίτρε ωραία προσποίηση και ο Λουκοβίτης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3.

Όλα τα λεφτά για τους νικητές το 0-4, με τον Καραγκιοζίδη να δίνει μια ακόμη ασίστ και τον Λουκοβίτη με καταπληκτικό πλασέ στο γάμα της εστίας να γράφει το τελικό 0-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παυλίδης Σταύρος με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Σκριτζόβαλη Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Μπάμπης Μύγας):

Αθανασιάδης, Γεωργιάδης Α.(46’ Μπουμπέκης), Αποστολίδης(63’ Ζήσης), Πεντεζίδης, Καζάκης(46’ Κοσκερίδης), Αυγητίδης(79’ Μπραζιώτης), Δαφνάκης, Τόπι, Κωνσταντινίδης Μιχάλης(56’ Κουμπρόγλου), Γεωργηεφένδης, Γκαμότσος.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Λαζόγλου, Ηλιάδης, Μπόιτσιος(46’ Θεοδωρίδης), Νικολαϊδης, Τσερκέζος, Βασιλειάδης, Μουρατίδης Πολυχρόνης(81’ Λαπαρίδης), Μίτρε, Βέις(71’ Κασαπίδης), Καραγκιοζίδης, Λουκοβίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *