Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Καλαμώνα 3-2: Έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου με γκολ στις καθυστερήσεις!!

Λίγοι θα περίμεναν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι και θα κρίνονταν με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!!

Τελικά το φαβορί επικράτησε, το Καλαμπάκι κέρδισε 3-2 τον Άρη Καλαμώνα και συνεχίζει στο -4 από την κορυφή διατηρώντας ζωντανό το στόχο της κορυφής.

Το φιλμ του αγώνα

Το Καλαμπάκι μπήκε αποφασιστικά στο ματς και μόλις στο 9’ από κάθετη πάσα του Λευτέρη Τζιβανάκη ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κώστας Κωνσταντινίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 20’ ο Καλαμώνας απείλησε με τον Ελευθεριάδη που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή με τον Σαββίδη να αποκρούει σωτήρια και 5 λεπτά μετά ο Λευτέρης Τζιβανάκης έμεινε όρθιος μέσα στην περιοχή και με σουτ από κοντά έκανε το 2-0.

Το ημίχρονο έληξε 2-0 με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο γκολ ακόμη με τον Καγιάογλου που το ένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το 2ο για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο β’ μέρος το Καλαμπάκι δεν τελείωσε το ματς στις καλές ευκαιρίες του Κωνσταντινίδη και του Τζιβανάκη και η νεανική και ποιοτική μεσοεπιθετικά ομάδα του Καλαμώνα κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να βάλει φωτιά στο παιχνίδι.

Στο 74’ σε προσπάθεια του Ελευθεριάδη έδιωξε με γροθιές ο Σαββίδης και στην επαναφορά ο Κοτζαμάνης με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1 και δύο λεπτά μετά από σέντρα του Μιχάλη Γεωργιάδη ο Ελευθεριάδης με κοντινή προβολή στο 2ο δοκάρι έκανε το 2-2.

Το Καλαμπάκι πίεσε ασφυκτικά και είχε μεγάλη ευκαιρία σε προβολή του Τζιβανάκη στο κάθετο δοκάρι, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις από κόρνερ του Γιάννη Μαυροβασίλη με κοντινή προβολή ο Δεμενελούδης να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μαμσάκος Θόδωρος με βοηθούς Ζάχαρη Μαρία και Κορμούλη Θεοφάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Σαββίδης, Καρράς(80’ Μαυροβασίλης), Αλμανίδης Στέφανος(61’ Δημητρίου Δ.), Πασχαλίδης(53’ Διαμαντί), Δεμενελούδης, Κλόγκιρι, Καγιάογλου, Τζιβανάκης, Δημητριάδης Γρήγορης, Καπτέλι(53’ Πετρίδης), Κωνσταντινίδης Κώστας.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Κοντογιάννης(81’ Λαπαρίδης), Μιχαηλίδης, Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης, Μουρατίδης, Γεωργιάδης Μιχάλης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης(56’ Σίντος), Ελευθεριάδης, Πουλιούδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *