Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Ορφέας Χωριστής 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Το μοναδικό ίσως τελείως αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε στην Καλλίφυτο μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ορφέα Χωριστής.

Οι γηπεδούχοι στους 7 βαθμούς στην προτελευταία θέση ήδη υποβιβασμένοι έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 18 ήττες με 12-61 τέρματα και οι φιλοξενούμενοι στην 7η θέση μαζί με τους Αμπελόκηπους πλέον στους 32 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες με 28-23 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Το τελικό 1-1 χαρακτηρίζεται ως δίκαιο με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος με στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς γοήτρου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ σε προσπάθεια και σέντρα από αριστερά του Μπαϊρακτάρι, ο Κιουμουρτζής απομάκρυνε την μπάλα και στην επαναφορά ο Γιάννης Σαχανίδης με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ορφέας ισοφάρισε στο 63’ από ωραίο συνδυασμό μετά από κόρνερ Αραμπατζή και Αθανασίου, ο τελευταίος έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Θέμης Αθανασιάδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο ματς είχαμε από ένα ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ, στο πρώτο μέρος για την Καλλίφυτο σε κοντινό σουτ του Παλατσίδη και στο β’ μέρος για την Χωριστή σε κοντινή προβολή του Παπαδόπουλου Σάββα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Χαράλαμπο Αχθοφορίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Κουτρουλάκης(69’ Παπαδόπουλος Β.), Νεοφυτίδης, Ματσιώρης, Κυριακίδης Δ., Μπαϊρακτάρι, Τσάκαλος, Παλατσίδης(61’ Γεωργιάδης Γ.), Σαχανίδης(90’ Τσελά), Τρελλόπουλος Νίκος, Παρουτσής.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Καλλέργης, Παρασχίδης, Μανωλεσάκης, Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Αθανασίου Σάββας, Καπουσούζης, Αθανασίου Κ.(46’ Ζάχαρης), Βουτσινάς(46’ Εμμανουηλίδης), Αθανασιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *