Άρης Φωτολίβους – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2: Δύσκολη αλλά δικαιότατη επικράτηση για τους αήττητους εκτός έδρας φιλοξενούμενους!!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ σημαντική νίκη που την διατηρεί σε τροχιά πρωταθλητισμού πέτυχε η Α.Ε. Καλαμπακίου κερδίζοντας με σκορ 2-0 στο Φωτολίβος τον τοπικό αξιόμαχο Άρη που πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο μεσοαμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Μια νίκη που φέρνει πλέον το Καλαμπάκι στο -4 από την πρωτοπόρο Νέα Αμισό, σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με 43-15 τέρματα και φυσικά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά ο Άρης Φωτολίβους είναι στην 11η θέση με 16 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες με 23-32 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος  το Καλαμπάκι όπως αναμενόταν μπήκε έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας με την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά να απειλήσει.

Ο Στράτος Κονταξής διάβασε σωστά το ματς παίζοντας αρκετά κλειστά με τον Δημήτρη Γεωργιάδη ανάμεσα στα δύο στόπερ Μουλαδάκη και Καταρτζή.

Το Καλαμπάκι δυσκολευόταν να μπει στην αντίπαλη περιοχή και απείλησε στο 14’ με διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία αρχικά σε σουτ του Καπτέλι που έδιωξε με τα πόδια ο Δεληγιώρογλου και στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ του Γρηγόρη Δημητριάδη και πάλι ο Δεληγιώρογλου έπεσε στην γωνία του και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού του Λευτέρη Τζιβανάκη και του αρχηγού Γιάννη Μαυροβασίλη να του ευχηθούμε και περαστικά και ταχεία ανάρρωση(μεγάλη απώλεια σε μια διεκδίκηση της μπάλας έσπασε το χέρι του) επηρέασαν τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να χάσουν κάποια αξιοσημείωτη φάση, με το Φωτολίβος να τελειώνει το πρώτο μέρος ουσιαστικά χωρίς ευκαιρία στην αντίπαλη εστία.

Μπήκε δυνατά στο β’ μέρος το Καλαμπάκι και πήρε δίκαια τη νίκη

Το Καλαμπάκι όπως και στο ξεκίνημα του ματς έκανε πολύ δυνατό μπάσιμο στο β’ μέρος και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 48’ σε συρτό δύσκολο σουτ του Γρηγόρη Δημητριάδη με τον Δεληγιώρογλου παρότι δεν είχε ορατότητα με πολλά σώματα μπροστά του έπεσε στη γωνία του και έκανε μια πολύ δύσκολη απόκρουση.

Το Καλαμπάκι συνέχισε να πιέζει και στο 58’ αρχικά σε σουτ του Καπτέλι η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό μετά βρήκε το γκολ για να ξεκλειδώσει την άμυνα του μαχητικού Φωτολίβους.

Κακό διώξιμο στην άμυνα και ο πρώην παίκτης του Φωτολίβους Νίκος Καγιάογλου που δεν πανηγύρισε το γκολ, καταπληκτικό γκολ και συρτό σουτ στη γωνία για να κάνει το 0-1.

Το Φωτολίβος έκανε προσπάθεια να μπει ξανά στο ματς, το Καλαμπάκι όμως δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του ματς, δεν απειλήθηκε και τελείωσε το ματς στο 79’ από καταπληκτική κάθετη πάσα του εξαιρετικού για ένα ακόμη ματς Γρηγόρη Δημητριάδη και σουτ του Κώστα Κωνσταντινίδη με την μπάλα να περνάει κάτω από το πόδι του Δεληγιώρογλου για το τελικό 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Κωνσταντίνο Δημόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Χατζηπουργάνης(77’ λ. τ. Χατζηπουργάνης), Στοϊμενίδης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Κανταρτζής, Μουλαδάκης, Ρουμελιώτης, Γεωργιάδης Νίκος, Χαρέμι, Ευσταθιάδης(57’ Καράνταης), Ιορδανίδης.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πέτρο, Διαμαντί(85’ Καρράς), Αλμανίδης Στέφανος(85’ Στρατηγέλης), Δεμενελούδης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Καγιάογλου, Μαυροβασίλης(33’ λ. τ. Ηλιόπουλος), Τζιβανάκης(13’ λ. τ. Πασχαλίδης), Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας(85’ Μίλο).

Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *