ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο.–ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 3-1: Σημαντική νίκη για τον Πανδραμαϊκο

Στο ηλιόλουστο Δημοτικό Σταδιου “Αλέκος Φρούσιος”, ο Πανδραμαϊκός επικράτησε με 3-1 του μαχητικού Άρη Μικροχωρίου.

Με την πρώτη ουσιαστική φάση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 10′ ο Χατζηκυριάκου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και πλάσαρε σωστά. Στην αμέσως επόμενη φάση λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 από τον Αχαλινόπουλο, με τον Τότκα όμως να είναι σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την πρώτη τους τελική στην εστία στο 20′, με τον Τόπι να εκτελεί ένα φάουλ, η μπάλα να κοντράρει στο τοίχος και να καταλήγει στα δίχτυα του Χαραλαμπίδη.

Στο 30ο λεπτό ο Γουνατίδης είδε τον Τότκα να αποκρούει το σουτ του, ενώ μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι Αχαλινόπουλος και Χατζηκυριάκου έχασαν από μια ευκαιρία. Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός μπήκε αποφασισμένος, με την πρώτη τελική να γίνεται στο 56′ μετά από φάουλ του Αχαλινόπουλου και κεφαλιά του Μιχαηλίδη.

Στο 63′ ο Χατζηκυριάκου επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μπαμπαλή αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε. Τον “γόρδιο δεσμό” έλυσε εν τέλει ο Αχαλινόπουλος στο 72ο λεπτό, πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα τους φιλοξενούμενους, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε στο τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου, να αντιδράσει, Τότκα.

Τρία λεπτά αργότερα, με το Μικροχώρι να έχει ανεβάσει τις γραμμές του ψηλά, ήρθε και το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους σε μια αντεπίθεση, με τον Γουνατίδη να σερβίρει και τον Μουρατίδη να σκοράρει.

Στο 78′ ο Αχαλινόπουλος έβγαλε μια πολύ ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Καρασαββίδη να βλέπει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ Ο Μουρατίδης προσπάθησε να σκοράρει και πάλι αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ και στο 86′ ο Καζάκης προσπάθησε να εφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού, με ένα φάουλ από μακριά. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βογιατζής βρήκε χώρο και δοκίμασε τα πόδια του, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ

Πανδραμαϊκος(Γιώργος Λάλας): Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης Α., Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χ., Μιχαηλίδης(83′ Καμίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηκυριάκου, Μητρούσης(62′ Περσιανλής), Μουρατίδης(90′ Άντζας), Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης(90′ Βογιατζής)

Άρης Μικροχωρίου(Γιάννης Ιωαννίδης): Τοτκας, Γκαμότσος, Πεντεζίδης, Αυγητίδης(62′ Μπουμπέκι), Καζάκης, Ματσίνης, Δαφνάκης(76′ Ζήσης), Τόπι(76′ Κοκοτσάκης), Κωνσταντινίδης(62′ Κοσκερίδης), Γεωργηεφένδης, Γεωργιάδης(68′ Ιωσηφίδης).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *