Πανδραμαϊκός – Αγροτικός Αστέρας 1-0: Νίκη με εύθραυστό σκορ | Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους

Την νίκη με 1-0 πέτυχε εχθές ο Πανδραμαϊκός με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν περισσότεροι απο 300 φίλοι των γηπεδούχων για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Πέτρου Στοϊλα.

Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τις περισσότερες και πιο ουσιώδεις να τις έχει ο Πανδραμαϊκός, κυρίως στο β μέρος που βρήκε αρκετούς κενούς χώρους στην αντεπίθεση.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Αγροτικός Αστέρας όταν στο 1′ ο Νικος Ζήσης θα βγάλει την σέντρα απο αριστερά προβολή του Ζουλούμη με τον Σοϊλεμετζόγλου να αποκρούει και την άμυνα να απομακρύνει.

Στο 7′ ωραία κάθετη πάσα του Γιαννόπουλου στην πορεία της μπάλας ο Μπερούκας που θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει με τον Φαρμάκη να αποκρούει.

Στο 10′ ωραία ενέργεια του Αχαλινόπουλου απο δεξιά θα παίξει τον Παυλίδη με την μπάλα να χτυπάει σε χέρι του αμυντικού με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε το Αχαλινόπουλος κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 12′ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Ζουλούμης θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 17′ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 17′ όταν απο κόρνερ του Αχαλινόπουλου η μπάλα θα φτάσει στον Τάντιτς που θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 23′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό όταν ο Αντριτς θα βγάλει την σέντρα απο αριστερά στην πορεία της μπάλα ο Παυλίδης που θα κάνει το πλασέ εντός περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 30′ ωραία ενέργεια του Μπερούκα θα παίξει τον Τάντιτς που θα σουτάρει μέσα απο την περιοχή με τον Φαρμάκη να αποκρούει.

Απο εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον Πανδραμαϊκό να απηλεί με μακρινά σουτ, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα και μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα για να τελειώσει το παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Μπερούκα, Αχαλινόπουλο, Τάντιτς και Παυλίδη.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό στο 75′ όταν μετά απο κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στην μικρή περιοχή του Αγροτικού σούταρε ο Παυλίδης με την μπάλα να φεύγει πάνω απο την εστία.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 80′ για τον Πανδραμαϊκό όταν ο Παυλίδης βγήκε τετ α τετ με τον Φαρμάκη, πέρασε και τον τερματοφύλακα άργησε να τελειώσει την φάση με αποτέλεσμα καλα κλεισμένος να στείλει την μπάλα άουτ.

Απο εκεί και πέρα η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με το 1-0 να είναι το σκορ του παιχνιδιού.

Απο τον Πανδραμαϊκό ξεχώρησαν οι: Μεντής, Αχαλινόπουλος και Γιαννόπουλος, ενώ για τους φιλοξενούμενους του Αγροτικού ξεχώρησαν οι: Νίκο Ζήση και ο Ζουλούμης

Πανδραμαϊκός(Στοϊλας): Σοϊλεμεζόγλου, Μεντής, Ουνγιαλίδης, Βασίλιεβιτς, Αντριτς, Ταντιτς, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Παυλίδης, Κουκόλης,

Αγροτικός Αστέρας: Φαρμάκης, Φετεινίδης, Χατζηιωάννου, Αιχμαλωτίδης, Φρονιμόπουλος, Κωτσούλας, Καλ΄λίας, Πέριτς, Νίκο Ζήση, Ζουλούμης, Βασίλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *