Προβάδισμα για Καλαμώνα και Αλιστράτη στα πλείοφ της Β’ κατηγορίας: Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Μικροχώρι και Αδριανή

Με την 4η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου συνεχίστηκαν τα πλέιοφ της Β’ κατηγορίας του νομού μας.

Ο πρωτοπόρος Άρης Καλαμώνα μετά από τρεις σερί νίκες είχε την πρώτη του απώλεια μένοντας στο 1-1 μέσα στη δύσκολη έδρα του Μυλοποτάμου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Σκαρτσούνη στο 63’, οι γηπεδούχοι όμως είχαν την απάντηση με τον αρχηγό τους τον Παρασκευά στο 80΄.

Ο Καλαμώνας με 14 βαθμούς παρέμεινε στην κορυφή, είδε όμως τον Μακεδονικό Αλιστράτης να πλησιάζει στον ένα βαθμό, μετά τη νίκη του με σκορ 2-1 επί του ΠΑΟΚ Προαστείου.

Πολύ αμφίρροπο ματς με τα τρία γκολ στο β’ μέρος.

Ο Μανώλης Κοκοτσάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει άμεσα για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά ο Γιάννης Παλιόγλου.

Το ματς κρίθηκε στο 90’ σε πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι σε μαρκάρισμα του Χατζή σε αντίπαλο, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι δεν υπήρξε παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ζορμπίδης για το τελικό 2-1.

Σημαντική νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ηρακλής Αδριανής με σκορ 2-3 μέσα στη Δόξα Μικρόπολης και διατηρήθηκε στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Βουγιουκλή στο 35’, στο β’ μέρος όμως οι φιλοξενούμενοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δήμο Δημητριάδη που πέτυχε και τα τρία γκολ στο 55’, 68’ και 89’ γύρισαν το ματς, με την Μικρόπολη στο 93’ με εύστοχο πέναλτι του Καραγιαννίδη να μειώνει για το τελικό 2-3.

Τέλος σημαντική νίκη πέτυχε και ο Άρης Μικροχωρίου με καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και δύο γκολ του Τσίτσου και ένα του Χαραλαμπίδη κέρδισε 3-0 την αξιόμαχη ομάδα της Γραμμένης εκτός έδρας.

Β’ ΕΠΣ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ      –              ΠΑΟ ΚΑΡΣΛΗΔΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ  2-1

ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ      –              ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ  2-3

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ  –              ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ  0-3

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ         –              ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ  1-1

Βαθμολογία

Καλαμώνας 14

Αλιστράτη 13

Αδριανή 11

Μικροχώρι  9

Μυλοπόταμος 8

Γραμμένη 6

Προάστειο

Μικρόπολη 2

Επόμενη Αγωνιστική

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ  ΠΑΟ ΚΑΡΣΛΗΔΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ                                            

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ      ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ                         

ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ      ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ                     

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ         ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ                    

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *